Zelf boeken verlengen (ook via internet) bij de Bibliotheek Schiedam

Zelf boeken verlengen (ook via internet) bij de Bibliotheek Schiedam

Hoe kun je zelf de boeken en dvd’s verlengen?
Zie: http://www.bibliotheekwaterweg.nl/zoeken/hoe-werkt-het/boeken-verlengen

Bij de bieb
Overal in onze bibliotheken staan computers waarmee je kunt zoeken in onze catalogus. Je kunt daar ook op inloggen en zelf je geleende materialen verlengen.

Thuis/via internet
Via onze website www.bibliotheekwaterweg.nl kun je altijd zoeken in onze catalogus. Zodra je bent ingelogd op onze site kun je de boeken die je geleend heeft verlengen.

Verlengen
Je kunt heel gemakkelijk zelf een boek verlengen. Dat kan thuis, maar ook op één van de computers in de bibliotheek. Je gaat naar de website van bibliotheek Waterweg. Boven in het menu typ je in de vakjes onder Mijn bibliotheek je lenernummer en pincode. Het lenernummer staat vermeld op je bibliotheekkaart onder de streepjescode. De pincode is gelijk aan je geboortedag en de laatste twee cijfers van het jáár waarin je geboren bent.

Je klikt op aanmelden en je gegevens verschijnen op het scherm. Als je op de bovenste regel ‘Wat heb ik thuis?- Verlengen’ klikt, verschijnen de boeken die je geleend hebt.
Je vinkt het boek of de boeken aan die je wilt verlengen en klikt op ‘Verleng aangevinkte materialen’. Je boeken zijn nu verlengd.

Op het scherm kun je zien wat de nieuwe inleverdatum is.

Materialen die zijn gereserveerd of die je van een andere bibliotheek in de regio hebt geleend, kunnen niet worden verlengd.
Door op ‘einde sessie’ te klikken kun je weer uitloggen.
Video Rating: / 5


Hoe Zoek Ik Een Boek In De Bibliotheek


Lees meer over Hoe zoek ik een boek in de bibliotheek


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login