Woord of URL vervangen op heel je WordPress website

Woord of URL vervangen op heel je WordPress website

Wil je weten hoe je in één keer op heel je website een woord of URL kunt vervangen? In deze video kun je bekijken hoe je dit kunt doen.

Het kan soms nodig zijn om op heel je WordPress website iets aan te passen. Bijvoorbeeld wanneer op een ander domeinnaam overgaat en alle links wilt aanpassen.

Om dit te doen kun je handmatig alle pagina’s en berichten controleren, maar dit is bij een website met veel pagina’s niet te doen.

Op een WordPress website kun je hier gelukkig de plugin “Search & Replace voor gebruiken. Voordat je begint is het echter verstandig en zeer aan te raden om een back-up te maken voor het geval er iets mis gaat.

In de video laat ik stap voor stap zien hoe je woorden of URL’s op heel je website kunt aanpassen, door alleen maar een aantal dingen in te vullen.

Wil je meer informatie of heb je liever de tekstuitleg, bekijk dan ook het bijbehorende artikel: https://webtalis.nl/woord-vervangen-op-je-hele-website/

Lijkt het je leuk om op de hoogte gehouden te worden wanneer er nieuwe video’s verschijnen? Abonneer je dan op mijn kanaal:
http://goo.gl/mBYNo5

Voor meer handige tutorials kun je ook de website bezoeken:

Laten we aan je WordPress website werken

Je kunt me tevens ook volgen op diverse social media kanalen:
Google+ ► https://plus.google.com/+MaikelvandeWeerd/
Facebook ► http://facebook.com/webtalis
Twitter ► https://twitter.com/webtalis


Hoe Zoek Ik Een Woord Op Een Site


Lees meer over Hoe zoek ik een woord op een site


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login