Vind jouw kat je klanten op social media🙀?

Hoe Zoek Ik Mijn Kat

Wil jij dat klanten jouw vinden op social media in plaats van andersom? Of wil je doorgaan met het plaatsen van foto’s en filmpjes over katten en pizza op je zakelijke social media account?

Mijn naam is Dirkjan Hupkes en ik ben Your Social Media Buddy. Ik help je om ervoor te zorgen dat klanten jouw vinden in plaats van andersom. Dat doe ik door je te helpen om berichten te plaatsen en te adverteren volgens een beproefd, succesvol recept.

Sinds 2011 volg ik de ontwikkelingen in de wereld van social media op de voet. Zo volg ik allerlei blogs, vlogs, Facebookgroepen en Twitteraccounts om te weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en hoe je er gebruik van kunt maken. Daarnaast volg ik nieuwsbronnen om te zorgen dat ik de context van alle ontwikkelingen ken en begrijp. En ik heb diverse social media trainingen van Google en Facebook gevolgd om te weten hoe zij werken.

In de afgelopen 6 jaar heb ik daardoor geleerd dat bedrijven die social media op een succesvolle manier gebruiken allemaal:
1. Een verhaal vertellen via social media omdat mensen verhalen beter onthouden. Hierdoor bouwen ze voor lange termijn een band op. En omdat hun verhaal consistent is in taalgebruik, afbeeldingen en inhoud vertrouwen mensen erop dat de boodschap waar is.
2. Op vaste tijden berichten plaatsen die aansluiten bij de wensen en behoeftes van hun doelgroep; hiermee geven ze de doelgroep het gevoel geven dat er naar ze geluisterd wordt en dat ze begrepen worden.
3. Mensen bedanken voor het liken en delen van een berichten, waardoor er meer betrokkenheid ontstaat en waardoor ze op alle social media platforms beter scoren dan hun concurrenten.
4. Mensen in dienst hebben die de social media doen, want succes op social media kost tijd.

Is social media tijdrovend? Wel als je het allemaal zelf moet doen. Daarom help ik je met een plan, suggesties voor teksten, vaste tijdstippen voor plaatsing van berichten en het meten van resultaten.

Dus als jij social media wilt inzetten voor je bedrijf maar heb je geen tijd of zin om uit te zoeken hoe dat werkt, maak dan een afspraak voor een kop koffie, dan kijken we wat jouw verhaal is.

Een afspraak maken kan via dirkjan@yoursocialmediabuddy.com en www.ysmb.nl of vind me op alle social media platforms als Your Social Media Buddy.

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe zoek ik mijn kat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login