STAGE | ACM is op zoek naar jou: stagiair Communicatie / Storytelling | WerkenbijACM.nl

Ben jij de stagiair Communicatie / Storytelling die wij zoeken? Reageer dan voor 25 augustus 2017. www.werkenbijacm.nl

Je bent derde- of vierdejaars student Communicatie, Media, (bedrijfs)Journalistiek of Marketing. Je wilt naast je studie praktische ervaring opdoen bij een professionele organisatie. Je wilt je creatieve kant vrij baan geven.

Drie keer “ja” en per september min. 32 uur per week beschikbaar? Ontdek dan deze Communicatie-stage bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De ideale kans om mooie verhalen te ontdekken, schrijven, vorm te geven en daarmee mensen te verbinden!

Over de functie
In deze stage ga je als volwaardig lid van het communicatieteam aan de slag met Storytelling. Je gaat binnen de ACM zelfstandig op zoek naar verhalen die gedeeld moeten worden. Deze verhalen zet je om in nieuwsberichten, artikelen en beeldmateriaal. Je bent behoorlijk vrij in hoe je een verhaal wilt vertellen. Zo kun je naast teksten ook banners, foto’s, filmpjes of infographics maken.

Belangrijk is dat je continu nadenkt over hoe je de verhalen voor iedereen (ongeacht opleiding of vakgebied) begrijpelijk en aantrekkelijk maakt. Het doel van jouw werk bij de ACM is om de interne kennis van alle collega’s over elkaars werk te versterken. Zo bouw je mee aan de interne verbondenheid en lever je een bijdrage aan onze cultuur en organisatiedoelstellingen.

Goede interne communicatie vinden we bij de ACM erg belangrijk. We besteden er veel aandacht aan. We geloven erin dat dit een positief effect heeft op onze medewerkers en we daardoor samen nog beter onze strategische koers kunnen varen. Jouw stagebegeleider wordt dan ook onze collega Janine Bonenberg, zij is verantwoordelijk voor de interne communicatie.

Stagelopen bij de ACM? Dé kans om bij een dynamische toezichthouder met veel media-aandacht te werken. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit. Je kan je bij de ACM ontwikkelen in het communicatievak onder begeleiding van ervaren, behulpzame collega’s.

Functie-eisen
• Je bent derdejaars bachelorstudent of masterstudent Communicatie, Media, (bedrijfs)Journalistiek of Marketing op WO niveau;
• Je bent per september 2017 tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar, voor 4 tot 6 maanden;
• Je bent bovengemiddeld bedreven in het ontwikkelen van aantrekkelijke teksten en beeldmateriaal;
• Je bent praktisch en doelgericht ingesteld en bezit een gezonde dosis ‘journalistieke brutaliteit’.

Jij wordt heel blij in deze stage als je energie krijgt van het werken met programma’s zoals Photoshop en Illustrator, je een nieuwsgierige netwerker bent die gemakkelijk zijn/haar weg vindt en samen met een team mooie resultaten kan en wil neerzetten.

Arbeidsvoorwaarden
Waarom deze stage voor jou interessant is?

• Je krijgt een kijkje in de keuken van een academische organisatie die opereert op het snijvlak van overheid, bedrijven en consumenten.
• Je doet ervaring op met de complexe inhoud van het werken bij een toezichthouder
• Goede begeleiding van ervaren communicatieadviseurs en veel hulp van alle andere collega’s (want zo zijn ACM’ers!)
• Je wordt goed begeleid en kan aanschuiven bij communicatie-overleggen, lezingen die intern worden gehouden en bij borrels en activiteiten van JongACM.
• Je gaat werken in een prettig kantoor in hartje Den Haag, op twee minuten lopen van CS en Het Plein.
• Je krijgt een stagevergoeding van € 578,- bruto per maand bij een 40-urige stageweek.
• Geen OV kaart? Dan kan je rekenen op een reisvergoeding.

Solliciteren & contact
Kan jij ACM’ers verbinden en enthousiasmeren met jouw creatieve uitspattingen? Zie jij toekomst in storytelling en interne communicatie? Solliciteer dan direct met je cv en motivatie via de solliciteer-knop óf via recruitment@acm.nl.

Heb je vragen over de inhoud van deze stage neem dan contact op met Janine Bonenberg (070-7222060), Communicatieadviseur.

Reageren voor 25-08-2017


Hoe Zoek Ik Een Stageplaats


Lees meer over Hoe zoek ik een stageplaats


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login