Rene Froger – Daar Sta Je Dan 2013 (Waar Zijn Al Je Vrienden) (Officiële Videoclip)

8 maart 2013 verschijnt de nieuwe single van René Froger getiteld ‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’. De op en top smartlap stond in 2007 op zijn platina album ‘Doe Maar Gewoon’ maar is nooit als single verschenen.
“Soms heb je van die liedjes die een heel eigen leven gaan leiden en vanzelf boven komen drijven en dit is zo’n liedje. In de kroegen en bij mijn optredens merk ik het enthousiasme van het publiek. Toen ik ook nog eens hoorde dat een tweetal zangers een cover wilde opnemen van het nummer heb ik besloten het zelf uit te brengen. We hebben een heerlijke frisse single mix gemaakt, ‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)”, aldus René Froger.
In ‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’ bezingt René Froger hoe men zich in het leven kan vergissen in bepaalde mensen. Zolang alles voorspoedig gaat heeft men vele ‘vrienden’ maar in tijden van ‘persoonlijke crisis’ blijven er maar weinig over.
‘Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden)’ wordt vergezeld van een videoclip waarin acteur Dirk Zeelenberg (bekend als David uit de populaire hitserie Divorce) een hoofdrol speelt.
De nieuwe single is de voorloper van een nieuw in april 2013 te verschijnen Nederlandstalig verzamelalbum waarop tevens een aantal, nog niet eerder op CD verschenen verrassende Nederlandstalige nummers te horen zullen zijn.


Hoe Zoek Je Nieuwe Vrienden


Lees meer over Hoe zoek je nieuwe vrienden


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login