Op zoek naar God

Bestaat God echt?!

Misschien als je over God nadenkt, kunnen er veel vragen opborrelen. Als God alles gemaakt heeft, wie heeft God dan gemaakt? Of, hoe weet ik nou zeker dat God bestaat? En, wat is de bedoeling van dit alles? Waarom is er zoveel ellende in de wereld? Is er een leven na dit leven? Hoe weet ik nou wat de juiste geloofsrichting is? Er zijn toch zoveel godsdiensten? Wat wil God eigenlijk van ons? Waarom laat God zich nooit zien? Zou God ons kunnen horen? Hoe kan God van ons houden als hij zo ver weg is?

Dit soort vragen leven bij veel mensen, christelijk of niet. Voor talloze mensen is God vaag, ver weg en niet persoonlijk. Maar God wil juist een God van dichtbij zijn. God wil graag dat je Hem leert kennen zoals Hij echt is. God is ook op zoek naar jou!

Ontdekkingsreis

Deze ‘vernieuwde’ cursus ‘op zoek naar God’ is een ontdekkingsreis voor mensen die op zoek willen naar God, en voor wie willen ontdekken wie God is en wat zijn bedoelingen zijn voor ons. De avonden zijn echt van deze tijd, met gave filmpjes, optredens en meer… Er is ruimte om te luisteren, na te denken en samen te praten over het geloof in God vanuit een open sfeer en met respect voor elkaar. De groepsgesprekken vinden plaats in vaste groepjes onder leiding van vaste gespreksleiders. Door je ervaringen te delen, je vragen te stellen en te leren van elkaar, ga je ook zelf nadenken over wat je nu wel of niet gelooft en kun je verder komen in je zoektocht naar God.

Algemene informatie

Wanneer? Start dinsdag 24 september 2013
Hoe laat? De avond duurt van 20:00 uur tot 22.00uur
Waar? In de foyer van de Basis, Oude Apeldoornseweg 42-45 Apeldoorn
Opgeven? Klik hier voor het aanmeldingsformulier
Kosten? Als je wilt mag je een gift geven, maar er wordt niets van je verwacht
Meer vragen? Klik dan door naar ‘veelgestelde vragen’ of

mail naar opzoeknaargod@basis.cc
Video Rating: / 5


Hoe Zoek Ik God


Lees meer over Hoe zoek ik god


Tags :

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login