Met Google Translate een foto vertalen? Bekijk hier hoe dat werkt!

⇨ Abonneer je nu via:
https://www.youtube.com/androidandyou?sub_confirmation=1
⇨ Lees alles over Android & You: http://androidandyou.nl

Met Google Translate een foto vertalen? Met de Google Translate app is het mogelijk om teksten te vertalen vanuit 103 talen. Je kunt met de Google Translate app de camera van je telefoon gebruiken om teksten te vertalen. Dit wordt instant camera vertaling genoemd. Op deze manier kun je bijvoorbeeld real-time een menukaart of handgeschreven tekst vertalen in 29 talen. Maar het is ook mogelijk om een foto te maken van de tekst en vervolgens de foto te laten vertalen. Dit is bedoeld voor vertalingen in betere kwaliteit en deze optie is mogelijk in 37 talen.

Stel je voor: de menukaart in een restaurant in Milaan is volledig in het Italiaans. Je wilt wel een goede pasta bestellen, want daarvoor ben je tenslotte hier. Met Google translate hoef je nu niet de ober te vragen om ieder gerecht voor je te vertalen. Je kunt dit nu zelf doen met de camera van jouw Android telefoon in de Google Translate app. Zo heb je dus altijd jouw persoonlijke tolk bij de hand.

Een menukaart vertalen met je camera doe je als volgt:
1. Ga naar Google Play Store
2. Zoek naar de Google Translate app
3. Selecteer Google Translate
4. Open de app
5. Druk op de cameraknop
6. En neem de menukaart in beeld
Je kunt je instant camera vertaling ook uitschakelen. Wanneer je hierna een foto maakt van de menukaart, kun je zelf met je vinger over de woorden vegen die je vertaalt wilt hebben.

Je doet dit als volgt:
1. Ga naar Google Translate
2. Druk op de cameraknop
3. Druk op het oog icoon om instant in- of uit te schakelen

Let er tijdens het maken van de foto’s op dat je de tekst goed is uitgelijnd. Op deze manier is het voor Google Translate makkelijker om de foto te vertalen.
Video Rating: / 5


Hoe Zoek Je Een Woord In Een Pdf


Lees meer over Hoe zoek je een woord in een pdf


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login