Let jij hier op bij het selecteren van personeel? Franchisenemer Yusuf geeft zijn beste tips!

Vandaag vertelt franchisenemer Yusuf zijn visie op het uitbouwen van een stabiel team binnen je club.

“Goed personeel is moeilijk te vinden”. Die zin hoor je vaak in de ondernemerswereld. En dat is niet helemaal waar. Want wat is ‘goed’ personeel?
Op basis van wat beoordeel je dat? Bij Anytime Fitness vragen we liever : “WIE moeten ze zijn?”

Het spreekt voor zich dat de Fitness trainer een fitness diploma heeft en andere vaardigheden die ervoor zorgen dat hij een kwalitatieve begeleiding kan geven.

Maar, wie de trainer is wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl dit cruciaal is voor klantenbinding en het écht opbouwen van een relatie met je klant. De tevredenheid rondom jouw bedrijf hangt voor een groot deel af van de relatie die je klant met je personeel heeft.

Niet enkel is het belangrijk om te weten of hun karakter, persoonlijkheid en visie bij jouw bedrijf passen. Het is ook interessant om te weten wie ze écht zijn als mens en waarom ze doen wat ze doen.

Hebben ze een gezonde levensstijl? Zijn ze aardig voor hun medemens? Wat is voor hun succes? Hoe worden ze graag beloond?

Bij Anytime Fitness kwamen we erachter dat werknemers die zich gewaardeerd en beloond voelen beter en energieker werken.
Uiteraard zijn al onze medewerkers sportief maar hoe zit het met die van jou?

Je weet inmiddels al de voordelen. Gezonde medewerkers zijn :

– minder vaak ziek
– hebben een beter moreel, hogere eigendunk en minder stress
– hebben een betere concentratie op het werk
– hebben een verhoogde productiviteit en hoger rendement

Bedrijven van elke omvang kunnen op een betaalbare wijze investeren in de gezondheid van hun werknemers en vele bedrijven doen dat ook de laatste tijd. Met Anytime Fitness als je welzijnspartner op de werkplek kun je het programma implementeren dat het beste bij jou past. Wil je meer weten over bedrijfsfitness en Anytime Fitness? Klik dan op de link : http://goo.gl/T5BLS3

Nu willen we van jou horen!

– Hoeveel % van jouw medewerkers/collega’s heeft een gezonde levensstijl?

Vertel het ons in de comments!

Vond je deze video leuk? Like dan en deel hem met je vrienden!
Wil je meer info over lid worden bij AF ga dan naar www.anytimefitness.nl , zoek een club in jouw buurt en probeer 7 dagen volledig gratis jouw club uit!

Ben jij een ondernemer of wil je ondernemen? Ga dan naar (webadres) en download onze 3-delige videoserie voor ondernemers en ontdek onze ondernemersgids!

Bedankt voor het kijken en graag tot volgende week!
Video Rating: / 5


Hoe Zoek Ik Personeel


Lees meer over Hoe zoek ik personeel


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login