Kijkt u even mee…en kiest u iets van op mijn werktafel wat voor u van nut kan zijn?

Hoe Zoek Je Een Stamboom Uit

Kijkt u even mee...en kiest u iets van op mijn werktafel wat voor u van nut kan zijn?

Hallo allemaal of u daar alleen…

Mijn naam is Nadine Van de Velde onder andere visionair schrijfster, magnetiseur & artist.

Via dit kanaal breng ik u graag de nodige levensverdieping & ondersteuning en maak ik duidelijk waarom patronen zich herhalen en hoe het komt dat paradoxen niet doorzien worden. Steek ik op onbaatzuchtige manier een hart onder de riem bij diegenen waar er het meest nood aan is.

Datgene van wat ik vertel “of een deel ervan”, kan voor verschillende personen in kwestie dienen, kan voor u persoonlijk zijn, kan voor uw partner zijn, in ieder geval, het telt sowieso steeds voor iemand, of men nu kijkt of niet…Haal eruit wat voor u van toepassing kan zijn of is!

Vervolgens,
vanwege eigen diversiteit, multiculturele aard en overvloed aan inspiratie breng ik op improviserende wijze deze filmpjes voor u tot stand, en zie ik u reeds als mijn publiek, maar evengoed als mijn leraren en inspiratiebron op zich. Alvast mijn dank hiervoor!

Wil je graag op de hoogte blijven en ben je benieuwd wat ik elke keer opnieuw allemaal voor u in petto voor heb? Maak jezelf dan gratis abonnee op mijn kanaal, het is immers zonder bijkomende kosten!

Bedankt voor uw interesse
STROOMOPWAARTS…
Met onvoorwaardelijke liefde
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe zoek je een stamboom uit


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login