Hoe wordt een stacaravan gemaakt? Groeten uit Engeland!

Hoe word een stacaravan gemaakt?
We waren op een koude winterdag op bezoek bij een fabrikant in Engeland.
Even snel een paar shots gemaakt hoe het proces van bouwen eruit ziet in vogelvlucht.
Leuk om te kunnen laten zien!

Dit is een kleine bouwer.
Er zijn enkele grote spelers die zelfs een rails in de fabriek hebben liggen om als het ware een lopende-band-productie te creëren.
Het voordeel van een wat kleinere stacaravan-fabrikant is de kwaliteit en service. Klinkt heel vanzelfsprekend, maar de ervaring leert dat dit wel een heel belangrijke factor is bij het bepalen van de juiste stacaravan-fabrikant.

Natuurlijk is dit maar een hele korte weergave. Als ik nog eens in Engeland ben, zal ik er eens goed de tijd voor nemen om goed te kunnen laten zien hoe een stacaravan word gebouwd.

Stacaravans: kant-en-klaar genieten
Steeds meer mensen kiezen er voor om regelmatig van een korte vakantie te genieten.
En wat is er nu ontspannender om in een sfeervol, door goede ontwerpers ingericht verblijf, een paar dagen bij te komen van de dagelijkse gang van zaken en zelf te bepalen wanneer je komt en vertrekt?

De stacaravanmakelaar denkt er nét zo over en biedt u middels de verkoop van kant-en-klare stacaravans hét alternatief voor uw korte vakanties. Het onderscheid van stacaravans vinden we in de productiemethode. Van een stacaravan worden meerdere exemplaren tegelijkertijd gemaakt. Dit is uiteraard zeer gunstig voor de uiteindelijke verkoopprijs.
Een stacaravan is daarom een product waar binnen de grenzen van de fabrikant een aantal keuzes gemaakt kunnen worden. Vrijwel alle modellen zijn in diverse maten verkrijgbaar.
Bij enkele typen is er ook de keuze in kleur van in- en exterieur.

Vanouds worden stacaravans van aluminium gemaakt maar de laatste jaren zijn er prachtige modellen verkrijgbaar met een kunststof buitenzijde.
Een stacaravan is een zeer compleet product. Neem bijvoorbeeld de inrichting, de gordijnen, vloerbedekking en meubelen zijn al aanwezig. In sfeer is er behoorlijk wat keuze.
Kies je voor een frisse, moderne Franse makelij of voel je je prettiger in de warme atmosfeer van de bekwame Engelse fabrikanten.
Het is helemaal aan jullie.
De stacaravanmakelaar levert alle merken, soorten en keuzes.

De stacaravanmakelaar is een zeer actieve speler in de wereld van stacaravans.
Kom eens naar Zeeland en beleef de verschillende mogelijkheden in de keuze van je stacaravan.

———————————————–

Chalet en stacaravan te koop in Zeeland bij de stacaravanmakelaar.

De stacaravanmakelaar ZEELAND is dé bemiddelaar voor aan- en verkoop van mobiele bungalows in Zeeland, Schouwen-Duiveland, Bevelanden & Walcheren.
Er staan veel stacaravans en chalets op uiteenlopende locaties te koop en deze presenteren we graag uitgebreid op onze website.
Ga daarom naar http://www.stacaravanmakelaar.nl/te-koop-zeeland

Sfeer proeven op locatie is een vereiste en de stacaravanmakelaar is dan ook dagelijks wel op een camping of park te vinden. Uiteraard op stap met een geïnteresseerde of… op zoek naar nog meer mooie plekjes…

Kijk op http://www.stacaravanmakelaar.nl/te-koop-zeeland voor meer informatie.
Video Rating: / 5


Hoe Zoek Je Een Camping Uit


Lees meer over Hoe zoek je een camping uit


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login