Hoe vind je klanten | Zaken Expert

Het vinden van klanten, dat is een ongelooflijk belangrijk onderwerp voor elke ondernemer, ook voor startende ondernemers uiteraard. Als het u lukt dan wordt uw leven een stuk gemakkelijker en plezieriger. Als het u niet lukt dan wordt het heel erg lastig, dat is mijn ervaring.

Waar gaat het nou om? Het gaat eigenlijk in eerste instantie om een soort interne zoektocht. Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat is mijn uitstraling? Waar ben ik goed in als ondernemer en wat vind ik leuk? Uw producten en diensten moeten scherp zijn. En dat moet natuurlijk aansluiten op de vraag in de markt. Het is maar een gedeelte wat u daarin kan doen, de studeerkamer, want daarbuiten zijn de antwoorden te vinden bij de klanten op de markt.

Kortom, ik ga met u een proces inzetten om dat te gaan onderzoeken. Nou is het redelijk een kwetsbaar proces, want u bent nog niet helemaal zeker ervan. Maar u moet het wel gaan vragen aan uw klanten. Dus doe het nou maar! Want u gaat er ongelooflijk veel van leren en u zult niet de eerste zijn die begint met marktonderzoek en met klanten onder zijn armen terugkomt. Vaak moet u dat rondje wel een paar keer draaien, voordat het echt helemaal klopt. Productmarkcombinatie, dit is uw product en dit is wat de markt vraagt. Ik help u graag bij dat proces en mijn collega’s ook. Dus meldt u en we gaan aan de slag!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.zakenexpert.nl

©Zaken Expert


Hoe Zoek Ik Klanten


Lees meer over Hoe zoek ik klanten


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login