Hoe vind ik meer rust in m’n leven?

Veel mensen die met mindfulness of persoonlijke ontwikkeling bezig zijn, zijn op zoek naar innerlijke rust. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Is het niet beter om het allemaal maar achter de rug te hebben, zodat je er niet meer over na hoeft te denken? Ben je ooit “af”?

In deze video beantwoorden David en Arjan de vraag van Nadine. Zij vertelt het volgende: ‘ik ervaar al jarenlang innerlijke onrust en ben een echte zoeker. Ik ben bezig met zelfreflectie en vind spiritualiteit interessant. Ik zoek steeds naar ‘de waarheid’ in mijn leven. Door heel veel te doen probeer ik mindful te zijn: ik ben op zoek naar een andere baan, koop een ander appartement, hak knopen door in relaties, etc. Toch blijf ik een ongeduldig gevoel houden. Hoe kom ik daar vanaf? Hoe vind ik rust in mijn leven?

===============

“Nederland is in 2020 het gelukkigste land van de wereld” – de grote missie van bestseller auteurs David de Kock en Arjan Vergeer, oprichters van 365 Dagen Succesvol. Om dit te bereiken delen David & Arjan hun effectieve 13 stappen methode naar geluk en succes via gratis video’s, boeken en seminars. En voor wie echt aan de slag wil, is er het Jaarprogramma; een unieke combinatie tussen een programma voor persoonlijke ontwikkeling en een businessprogramma.

De 365 Dagen succesvol boeken zijn al meer dan 50.000 keer verkocht en de seminars en Jaarprogramma’s van 2013, 2014 en 2015 waren vroegtijdig uitverkocht.

Doe mee met het Jaarprogramma en ontdek hoe ook jij gelukkig en succesvol kunt worden. Schrijf je nu in: http://365dagensuccesvol.nl/jaarprogramma/

Wil je meer van dit soort video’s? Abonneer je op ons YouTube kanaal en ontvang gratis elke week waardevolle tips van David en Arjan. https://www.youtube.com/user/365dagensuccesvol

Je kunt ook zelf je vragen stellen en misschien wordt jouw vraag wel beantwoord in de volgende video!

Nog meer? Volg ons ook op:
Facebook: https://www.facebook.com/365dagensuccesvol
Twitter: https://twitter.com/365dagensucces
Pinterest: https://www.pinterest.com/365dagensucces/

===============
Video Rating: / 5


Hoe Zoek Ik Een Andere Baan


Lees meer over Hoe zoek ik een andere baan


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login