Hoe kom je op de eerste pagina in Google? | zoekmachine optimalisatie (SEO) 2018

Hoe Zoek Je Een Woord In Een Tekst Op Internet

Google Keywordplanner: https://adwords.google.com/intl/nl_nl/home/tools/keyword-planner/
Yoast: https://nl.wordpress.org/plugins/wordpress-seo/
Ben jij (toekomstig) ondernemer? Wordt dan lid van de facebook-groep:
https://www.facebook.com/groups/marqethingcollective/
Zorg dat je me volgt op:
Instagram: https://www.instagram.com/maaike_maria/
Blog: https://marqething.nl/blog/

De allereerste dat zijn de keywords. En de keywords zijn eigenlijk de woorden waarmee jij de bezoekers, naar jouw website wilt trekken. Het keyword wat jij dus wil targetten is een keyword, waar veel gezocht wordt maar wat eigenlijk niet heel erg veel competitie heeft. Dat komt waarschijnlijk niet veel meer voor, maar er zijn wel keywords die beter zijn om de targetten dan anderen. Hoe je daarachter kunt komen is met google keyword planner. Daarmee zoek je eigenlijk keywords op. Zie je hoe competitief de branche is, Hoe vaak er op wordt gezocht en ja daarmee kan jij eigenlijk jouw keywords uitzoeken die jij gaat targetten.
Dan de volgende factor dat is content en content is naar mijn mening het allerbelangrijkste. Want content is het gene wat jij aanbiedt aan jouw bezoekers aan jouw publiek en aan de mensen jij dus target en zolang je content niet goed is.
er eigenlijk ook geen reden waarom mensen naar jouw pagina zouden komen. Je moet dus ervoor zorgen dat de content die jij aanbiedt aan jouw doelgroep. Dat, dat de allerbeste is. Hoe zorg je er nou voor? Door te zoeken op het keyword wat jij target en daarmee ga jij dus kijken wat jouw concurrentie doet. Stel je maakt een stappenplan over hoe je een youtube-filmpje plaatst. Als jouw concurrentie dat heeft gedaan, en die heeft er 500 worden overgeschreven, dan zorg jij dat je er 2000 woorden over schrijft. Zodat ook niemand daarna nog probeert om jouw content nog verder te verbeteren. Want na 2000 woorden gaat niemand er voor zorgen dat ze daarna vijf duizend woorden schrijven of dat als jij honderd manieren schrijft om af te vallen, dan gaat niemand 500 manieren schrijven.
De volgende factor zijn de titel en de meta-description, het is ook wel belangrijk om te zorgen dat mensen ook daadwerkelijk klikken op jou en daar kun je alleen voor zorgen doordat jij jouw titel en meta description behandeld als een advertentie. Jij wilt ervoor zorgen dat mensen ook echt daadwerkelijk klikken en wat je nu gaat doen is zorgen dat jij dat pijnpunt eigenlijk vindt. Stel mensen die willen een eigen bedrijf beginnen, maar ze weet niet precies waar ze moeten beginnen dan zorg jij dat in jouw titel staat; “de eerste vijf stappen jij als startend ondernemer kunt nemen”, en in jouw meta discription zorg je er dus voor dat jij jouw keyword nog een keer zet, of je belangrijkste keywords nog keer zet. Maar wel dat het een lopende zin is. Je wilt het wel dus echt nog steeds als een advertentie behandelen. En je wilt dus ook zorgen dat er lopende zin staat, want anders gaan mensen er ook niet op klikken. Voor de titel en metadiscription kun je dus Yoast gebruiken dat is een plug-in op WordPress. Ik raad je zeker aan om dat te downloaden.
Dan de vierde factor waar jij op uw focussen is het creëren van backlinks ik denk dat de meeste mensen wel weten wat het is maar ik ga toch even uitleggen. Backlinks zijn eigenlijk links die van buiten jouw website zijn gegenereerd en die ervoor zorgen dat als men zou klikken dan moeten ze dus naar jouw website toe worden geleid. En backlinks die zorgen ervoor dat jij echt heel erg ver omhoog gaat in de de rankings, als je goede backlinks hebt gemaakt dus daar wil je je zeker op focussen. Maar hoe regel je dit nou? hoe zorg jer nou voor dat er vanuit buiten jouw website backlinks zijn? Eigenlijk simpelweg gezegd moet je het gewoon doen door contact op te nemen met mensen die mogelijk iets hebben aan het linken naar jouw content toe. Dus je moet er dus voor zorgen dat jij de allerbeste content schrijft. om te zorgen dat ook mensen met andere websites naar jouw content toe willen linken en jouw content dus als een soort van basis voor hun onderzoek te gebruiken of wat dan ook. Simpelweg creëer je dus backlinks door contact op te nemen.
Dan de vijfde en de laatste factor waar je je zeker op wil focussen dat zijn de social media kanalen. De social media kanalen kun je eigenlijk ook zien als een soort van backlinks. Maar Google vindt deze wel een stuk minder belangrijk dan echt gegenereerde backlinks van andere websites. Want je kunt gewoon makkelijk een social media kanaal aanmaken voor jouw website of bedrijf en daarbij zorg er ook voor dat er vanuit de social media kanalen nog veel meer verkeer naar jouw website toe wordt geleid. Wat er dus ook weer voor zorgt dat jij hoger komt in de google rankings.

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe zoek je een woord in een tekst op internet


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login