Hoe Kom Je Binnen Eén Uur Op Pagina 1 Van Google? 3 Handvaten

Hoe Zoek Je Iets Op Een Pagina

http://theodekleijn.nl/category/zelf-youtube-filmpjes-maken

Hoe kom jij als zelfstandig ondernemer binnen één uur op pagina één van Google?

Gebruik You-Tube

You-Tube en Google zijn van hetzelfde bedrijf. Wat je op You-Tube plaatst wordt hierdoor ook bij de zoekresultaten in Google getoond. Je ziet ze steeds vaker tussen de zoekresultaten staan: video’s.
Als jij een video op de juiste manier plaatst op You-Tube, staat deze video binnen 24 uur op pagina één van Google.

Juiste zoekwoorden

Bepaal eerst op welk zoekwoord of welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden in Google. Bijvoorbeeld je verkoopt houten tuinbanken. Je wilt dus op “houten tuinbanken” gevonden worden. Deze zoekwoorden moeten dus voor komen in de titel van jouw You-Tube filmpje.

Verder is het te adviseren om de belangrijkste woorden waarop je gevonden wilt worden, als eerste in de titel op te nemen.

Waardevol film

Hierna bedenk je een film met meerwaarde. Jouw film moet iets te bieden hebben. Gebruik hiervoor mijn tips voor het maken van een You-Tube filmpje. De titel van het filmpje kan zijn: “Houten tuinbanken kopen? 7 tips om een juiste keuze te maken.”

Vul alle velden op de juiste manier in

Het is belangrijk dat je in You-Tube alle velden op de juiste manier en volledig invult. Dit geldt ook voor opgave van zoekwoorden. Uiteraard is het ook belangrijk dat je jouw video “online” zet en niet kiest voor de optie “privé” of “verborgen”.

Ga met You-Tubemarketing voor meer klanten. Ik help jou graag. Als jij mijn gratis e-book “10 direct toepasbare tips voor meer klanten” download, ben je tevens gratis geabonneerd op mijn tijdschrift. Je ontvangt dan wekelijks ondermeer tips over You-Tubemarketing. Ook lees je in het tijdschrift hoe ik jou kan helpen met het maken van You-Tube video’s. Download dus nu mijn gratis e-book.

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe zoek je iets op een pagina


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login