Geef je ZELFVERTROUWEN een boost! – 5 tips – Psycholoog Najla

Onzeker? Treur niet langer! Soms besluipt ons het gevoel van onzekerheid. Van tijd tot tijd is werkelijk iedereen onzeker en kunnen we onszelf kwetsbaar, incompetent en verloren voelen. Met deze tips leer je om onzekerheid om te bouwen naar zelfverzekerdheid. Want stralen van zelfverzekerdheid, dat is wat we uiteindelijk allemaal willen, toch?

Op mijn YouTube kanaal en website www.psycholoognajla.nl deel ik met jou, hoe jij wetenschappelijk bewezen adviezen en technieken uit de psychologie, in je eigen leven kan toepassen. Hierdoor wordt ook jouw leven net wat makkelijker.

Wetenschappers zijn al jaren gefascineerd door liefde en aantrekkingskracht. Hier zijn dan ook vele onderzoeken naar gedaan. Voor deze video en mijn blog op www.psycholoognajla.nl ben op zoek gegaan naar interessante info, tips en weetjes over liefde, aantrekkingskracht en daten.

Wil je mij ook volgen op social media? Dat kan!

Facebook: https://www.facebook.com/psycholoognajla

Instagram: https://www.instagram.com/psycholoognajla

Elke vrijdag om 16:00 uur plaats ik een nieuwe video. Volgende week vrijdag kun je een video verwachten waar je alles te weten komt over narcisme!

Onderwerpen die op de planning staan zijn:
– Aandacht en concentratie
– De kracht van kleur
– Narcisme
Heb jij nog een
Video Rating: / 5


Hoe Zoek Ik Een Psycholoog


Lees meer over Hoe zoek ik een psycholoog


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login