DIEPTEPUNTEN IN HET LEVEN – MOTIVATIE VIDEO | Make Me Blush

Hoe Zoek Ik Afleiding

Vandaag heb ik voor jullie een hele andere video dan normaal. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Je kan je gratis abonneren op mijn kanaal via deze link: http://bit.ly/2gaf7om ↓MEER INFO↓

Hey, met mij! Vandaag wil ik je wat vertellen. Waarschijnlijk zit je op YouTube om je te vermaken. Verveel je je? Ben je op zoek naar iets leuks om te kijken? Of zoek je misschien afleiding van alle nare dingen om je heen?

Iedereen heeft zo wel zijn of haar momenten dat het wat minder gaat, om wat voor reden dan ook. Het leven bestaat uit heuvels, maar zie het positief want anders zou het misschien wel erg saai zijn soms, niet? In het leven zijn er allemaal verschillende hoofdstukken die vaak veel mooie herinneringen met zich meebrengen. Soms moet je pijnlijke beslissingen maken of worden er pijnlijke beslissingen voor jou gemaakt. Deze beslissingen zijn er waarschijnlijk voor jou eigen geluk. Je leeft met veel mensen om je heen waar je om geeft en waar je rekening mee houdt, maar denk er ook aan om rekening te houden met jezelf.

Zet jezelf eens in het zonnetje, blijf niet te lang hangen in het verleden en move on. Je hebt vast enkele dromen die je wil waar maken. Streef daar naar toe en doe wat jou gelukkig maakt! Als je er maar voor gaat, is niks onmogelijk. Droom niet over je leven, maar leef je eigen droom en durf risico’s te nemen. Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maakt niet stopt. Het lijkt een lange weg, totdat je daar ineens staat.

De laatste woorden van mij die ik graag zou willen die je onthoud zijn: zonder dieptepunten zou je de hoogtepunten niet zien.

↓SOCIAL MEDIA↓

B l o g » http://bit.ly/2gs0r6M
I n s t a g r a m » http://bit.ly/2y8d2le
I n s t a g r a m (met looks) » http://bit.ly/2eTijHj
F a c e b o o k » http://bit.ly/2ftyE1I
T w i t t e r » http://bit.ly/2fQQoof
C o n t a c t » info [at] makemeblush.nl

▷ Vergeet je niet te abonneren » http://bit.ly/2gaf7om

➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖

Hey en leuk dat je naar deze video kijkt. Mijn naam is Daniëlle en ik maak video’s over beauty en lifestyle. Regelmatig upload ik Action, Primark en overige shoplogs, Aliexpress reviews, Make-up opruimvideos en andere beauty gerelateerde dingen. Vergeet niet te abonneren zodat je op de hoogte blijft van mijn video. Abonneren is gratis en zo mis je mijn twee videos die ik iedere week upload niet. ❤
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe zoek ik afleiding


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login