De Eye Wish-stylist weet precies welke kleur bril bij je past

Lida is op zoek naar een bril die ze kan afwisselen met haar lenzen. Eye Wish-stylist Jessica geeft advies en let daarbij niet alleen op Lida’s gezichtsvorm.

Het vinden van een kleur bril die goed bij de tint van je huid past is minstens zo belangrijk.

Ondertonen
Als je een koele ondertoon in je huid hebt, is het verstandig gele tinten te vermijden, terwijl koelere kleuren zoals blauw je juist wel heel goed staan. Heb je een warme ondertoon? Dan staan warme tonen zoals aardetinten vaak mooi. Benieuwd hoe Jessica de juiste kleurencombinatie bepaalt en welke bril Lida uiteindelijk kiest? Bekijk de video.

Laat je adviseren door een Eye Wish-styliste
Ben jij ook toe aan een nieuwe bril die perfect bij je past? Dat komt goed uit want bij Eye Wish werken naast opticiens ook gespecialiseerde stylisten die je graag uitgebreid adviseren. Kom binnen, vertel waar je naar op zoek bent en zij gaan voor je aan de slag.

Maak een afspraak en win jouw ideale bril
Wil jij weten wanneer er een Eye Wish-stylist bij jou in de buurt is? Kijk dan hier en maak een afspraak voor 15 juli aanstaande. Je maakt dan ook nog eens kans om jouw perfecte bril t.w.v. € 500 te winnen. Vul bij het opmerkingenveld de actiecode WINLINDA in.
Video Rating: / 5


Hoe Zoek Je Een Bril Uit


Lees meer over Hoe zoek je een bril uit


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login