Bereik zoveel mogelijk kopers met deze tips

Hoe Zoek Je Iets Op Een Pagina

Waar vind ik kandidaat-kopers? Hoe verloopt de zoektocht van de meeste kopers? Op welke publiciteitskanalen zet ik het best in?
Lees er meer over in dit artikel: https://bit.ly/2nTAHWx

https://www.instagram.com/soldandset.be/
https://www.facebook.com/soldandset.be/

Onze tips
1. Plaats je verkoopbord op een strategische manier zodat zoveel mogelijk voorbijgangers het te zien krijgen. Een woning wordt immers heel vaak verkocht aan iemand uit de buurt.

2. Op immo-portaalsites kan je heel wat kopers terugvinden. Denk maar aan Immoweb, Immovlan, Zimmo,… Van zodra je een verkooptekst, de foto’s en de correcte documenten aan je zoekertje hebt toegevoegd kan de verkoop beginnen! Het kan echter heel tijdrovend en duur zijn om op al deze kanalen aanwezig te zijn. Overweeg daarom om je zoekertje ook via andere kanalen te verspreiden.

3. Twee kanalen die vaak onderschat worden in de verkoop van vastgoed zijn Facebook en Google. De invloed van deze kanalen is enorm. Wanneer je bijvoorbeeld een vakantie wil boeken of een nieuwe wasmachine wil kopen is Google nooit ver weg. Bij de verkoop van vastgoed is dit ook zo, acht op de tien kandidaat-kopers starten hun zoektocht naar een woning op Google. Probeer dus zeker ook daar met je woning aanwezig te zijn.

Naast Google is ook Facebook een heel belangrijk kanaal. Facebook weet heel wat over zijn gebruikers, ook wanneer iemand op zoek is naar een woning. Daarom plaats je dus best jouw zoekertje ook op Facebook. Er zijn verschillende manieren waarop je de sociale media effectief kunt inzetten om je woning onder de aandacht van kopers te krijgen. Je kunt een gewone post aanmaken op jouw Facebook pagina, een leuke story creëren, betalende advertenties aanmaken, noem maar op!

Wist je dat je via soldandset.be een zoekertje kan aanmaken waarmee je met één druk op de knop jouw zoekertje op al deze publiciteitskanalen plaatst. Heel handig en vooral veel tijd en centjes uitgespaard!
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe zoek je iets op een pagina


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login