4 belangrijke overwegingen bij ’t kiezen voor een businesscoach

Welkom bij Business Boost TV! De plek waar ik je help om het maximale uit jezelf en je ondernemerschap te halen!

Freek stuurde me een vraag die ik regelmatig krijg, maar meestal in iets andere bewoordingen: “Ik heb zin om een sprong te maken in de ontwikkeling van mijn bedrijf en ik ben op zoek naar een businesscoach. Maar… daar zijn er zoveel van dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Hoe weet ik dat iemand de juiste coach voor me is?”

Ik heb vier overwegingen die ik meeneem als ik beslis of iemand een goede coach of een goede mentor voor me is. Deze deel ik hierbij graag met jou:

Overweging 1: is dit een coach die het verschil weet tussen hele praktische ‘how to’ informatie en het overdragen daarvan en dat wat mij uniek maakt als ondernemer?

Overweging 2: is dit een businesscoach die mij inspireert?

Overweging 3: heeft deze businesscoach die praktische ‘how to’ informatie beschikbaar in online trainingsmaterialen?

Overweging 4: is de coach in kwestie iemand die een mal heeft waar ik precies in moet passen?

Freek, ik hoop dat ik je hiermee wat richting geef in het kiezen van een businesscoach. Mocht ik diegene zijn die bij je past, ga ik graag met je aan de slag. Laat het me in dat geval even weten.

En dan hoor ik nu graag van jou! Wat is voor jou belangrijk als je overweegt om hulp te zoeken bij de opbouw van je bedrijf? Laat het ons weten op http://businessboosttv.nl/4-belangrijke-overwegingen-bij-t-kiezen-voor-een-businesscoach/, zodat jouw ervaringen andere ondernemers kunnen inspireren!


Hoe Zoek Ik Een Goede Coach


Lees meer over Hoe zoek ik een goede coach


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login