(1/5) Hoe bepaal jij met wie jij wel of niet gaat daten?

Hoe Zoek Ik Personen Op Twitter

Liefde een kwestie van romantiek, chemische stofjes in de hersenen en bliksemschichten? Ontkennen doet prof. dr. ir. Caspar Chorus, econometrist aan de TU Delft het niet, maar hij zal je in dit college vooral uitleggen welk keuzemodel jij – geheel ongemerkt! – hanteert bij het selecteren van een perfecte date. Kijken dus, als je wil begrijpen waarom jij komende week misschien wel een drankje doet met die ene man of vrouw.
——————————————————————————————–

Deze week in Universiteit van Nederland:

Prof. dr. ir. Caspar Chorus:
Het lijkt misschien een gek idee om Caspar Chorus, hoogleraar Choice Behavior Modelling en hoofd van de sectie Transport and Logistics aan de TU Delft te vragen om iets te komen vertellen over de liefde. Maar na dit college snap je heel goed waarom het supernuttig is om met behulp van een keuzemodel te kijken naar waarom jij wel of niet op date gaat met iemand!

Meer weten?
Klik hier voor meer informatie! http://www.universiteitvannederland.nl/college/hoe-bepaal-jij-met-wie-jij-wel-of-niet-gaat-daten

——————————————————————————————–

Over de Universiteit van Nederland:
De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college op internet. Elke werkdag komt er een nieuw college online, en elke week een nieuwe hoogleraar.

Een opname bijwonen? Dat kan!
Vier avonden per maand nemen we colleges op in Club AIR, Amsterdam, en jij kunt daarbij zijn. Tijdens zo’n avond nemen we vijf colleges van een kwartier op, gevolgd door Q&A en meet and greet (want tegen die tijd is de hoogleraar een rockster). Een echte aanrader!

Voor tickets en meer info ► http://www.universiteitvannederland.nl/college-bijwonen/

Check onze website! ► http://www.universiteitvannederland.nl/
Twitter ► https://twitter.com/UniversiteitNL
Facebook ► https://www.facebook.com/UniversiteitVanNederland
Onze colleges worden opgenomen door Doogle ► http://www.doogle.amsterdam
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe zoek ik personen op twitter


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login