Zijn Light Producten, mager en half volle producten gezonder of niet?

Zijn Light Producten, gezonder of niet?
GRATIS E-BOOK? KLIK HIER! http://SlankEnFitEbook.nl
GRATIS COACHING? GA NAAR: http://SlankEnFitCoaching.nl

BLOG: http://FaraBellinga.com
LIGHT PRODUCTEN VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=DMrlzwfJrag

VOLG MIJ VIA SOCIAAL MIDEA:
https://Facebook.com/FaraBellinga
http://Twitter.com/FaraBellinga
http://Bloglovin.com/FaraBellinga
http://Instagram.com/#farabellinga

In deze video wil ik weer een vraag beantwoorden van jullie kijkers.
En dat is de vraag;
Zou je een keer een video willen maken waarin je producten bespreekt waarvan mensen denken dat ze heel gezond zijn maar dat eigenlijk niet zijn?
Het eerste wat mij te binnen schoot zijn LIGHT PRODUCTEN.
Mensen denken heel vaak “ik ben aan het afvallen laat ik light cola nemen, ik kan light chips eten, dan kan ik toch nog een beetje snoepen en ondertussen let ik wel op mijn gezondheid” Maar dan ga je eigenlijk al vrij snel de fout in.
Stel je hebt gewonen chips, die bevat per 100 gram 36% vet en ligt chips bevat per 100 gram 21% vet. Dus zo heel veel minder vet zit er niet in, en wat de calorieën betreft, dat maakt ook bijna geen verschil.
Je mag dus best wel light producten nemen, maar denk dat niet dat je gezond bezig bent, want het blijven ongezonde producten waar vet in zit. Ook moet je niet denken dat je van light producten kan afvallen omdat je minder calorieën binnen krijgt, want dat is namelijk niet waar!
Zo heb je natuurlijk ook LIGHT DRANKEN. Er zijn mensen die denken, “ik hou niet zo van water dus dan kan ik wel light dranken drinken, dan krijg ik als nog niet veel suikers en calorieën binnen”. Maar ga hier alsjeblieft niet de mist mee in. Vervang het niet voor je waterinname. Ondanks dat er op light dranken staat dat er geen suiker of vet in zit bevat het nog steeds geen goede stoffen.
Vaak zit er dan misschien wel geen of weinig suier is maar als een drankje toch zoet smaakt komt dat wel ergens vandaan. Vaak worden er dan kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam gebruikt. En wat men niet weet is dat dit nog veel slechter voor je gezondheid is want dit zijn gewoon gifstoffen. Dan zou je nog beter de normale suikers binnen kunnen krijgen omdat je lichaam die beter herkent en beter kan verwerken dan deze vervangende zoet gifstoffen.
Over LIGHT PRODUCTEN heb ik al eerder een video van gemaakt, een van mijn eerste video’s. Als je deze video wilt bekijken kan je op de link klikken.
En dan nu de HALF VOLLE PRODUCTEN. Neem bijvoorbeeld de half volle mayonaise. Misschien denk je : die is wel gezond voor je want er zit maar voor de helft vet in. Dat klopt ook wel. In normale mayonaise zit 80% vet en in half volle mayonaise zit 40% vet.
Maar … het is als nog 40% vet! En dat is nog steeds best veel. Als vervangers voor mayonaise zou je ook frietsaus kunnen gebruiken, die bevat namelijk naar 25% vet.
En tot slot MAGERE PRODUCTEN. Zoals mager vlees, magere worst, magere yoghurt, magere melk. Dit bevat ook allemaal minder vet als de normale producten maar als nog ook wel wat vet. Magere producten is een goed alternatief . Zoals bijvoorbeeld magere yoghurt is beter dan volle yoghurt. Maar bijvoorbeeld magere rookworst bevat altijd nog 20 gram vet en is altijd nog even vet als half om half gehakt. Ook magere spekjes bevatten per 100 gram ook als nog 27 gram vet. Dus als je een stamppot wilt maken gebruik dan liever runderlapje, rib of haaskarbonade om door je stamppot te doen. Of kies kipreepjes of hamblokjes voor alternatief van spekjes.
Nog even wat tips voor als je boodschappen gaat doen. Als je light producten, half volle producten of magere producten pakt, vergelijk dan even hoe veel het verschilt met de normale producten van het zelfde. Zo kan je zien of het ook echt de moeite waard is.
Pak producten waarvan van nature al minder suiker, calorieën en suiker in zit.
EN van light producten, half volle producten en magere producten, kan je niet meer van eten als van de normale producten. Want ook daar zitten vetten in, dus pas daar mee op.
Als je wilt gaan afvallen, ga dan niet alles light kopen, en dat je dan denkt dat je gezond bezig bent en minder calorieën in neemt, want dat is dus vaak niet eens zo.
Als je wilt gaan afvallen, het enige wat dan een goede oplossing is; ga minder calorieën eten.

BLOG: http://FaraBellinga.com
LIGHT PRODUCTEN VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=DMrlzwfJrag

VOLG MIJ VIA SOCIAAL MIDEA:
https://Facebook.com/FaraBellinga
http://Twitter.com/FaraBellinga
http://Bloglovin.com/FaraBellinga
http://Instagram.com/#farabellinga
Video Rating: / 5


Hoe Weet Je Of Gehakt Nog Goed Is


Lees meer over Hoe weet je of gehakt nog goed is


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login