Zeker Eten Edsilia Rombley & Johnny Cake 2015

ZEKER ETEN

Of je nou een KARNI STOBA, een SOPI DI BONCHI KORA of misschien wel een KADUSHI wilt maken, het komt allemaal aan bod in het nieuwe Antilliaanse Kookprogramma ZEKER ETEN.
Dit nieuwe programma dat op Youtube-kanaal Densdag wordt uitgezonden wordt gepresenteerd door actrice en presentatrice JASMINE SENDAR.

Jasmine ontvangt elke aflevering een Antilliaanse gast of iemand die een speciale band heeft met de ANTILLEN. Samen koken zij een gerecht en worden er speciale herinneringen opgehaald over hun kindertijd, over het eten met familie en uiteraard het verschil met de HOLLANDSE keuken.

ZEKER ETEN is geen luxe studioprogramma maar een kleine ‘Fiësta’ bij Jasmine thuis. In haar echte Amsterdamse en o zo GEZELLIGE KEUKEN worden de maaltijden bereid en uitgelegd hoe je ze moet maken.
Belangrijk detail is wel dat ook Jasmine alle gerechten voor het eerst zelf maakt!

De Antilliaanse keuken is heel divers en alles komt in ZEKER ETEN voorbij. Van hoofdgerechten en soepen tot het bakken van TAARTEN.

De reden om dit programma te maken is simpel; Het met humor en plezier onder de aandacht brengen van de Antilliaanse keuken.
Niet alleen bij de Nederlanders maar ook bij de ‘next generation’ Antilliaanse jongeren die in Nederland geboren zijn of op jonge leeftijd naar Nederland zijn gekomen. (Zoals Jasmine, die 3 was toen ze naar Nederland kwam.)
Weet deze generatie straks nog wel hoe je AROS MORO volgens oma’s recept maakt of een lekkere BOLO DI CASHUPETE?

Met de hulp van Jasmine en haar gasten straks wel.

En ze ontvangt echt de leukste Antilliaanse gasten, van acteurs en zangeressen tot voetballers en haar eigen moeder. Zo maken Edsilia Rombley, Shirma Rouse en o.a. Raymi Sambo hun opwachting.

Vanaf september 2015 zendt Youtube kanaal DENSDAG het kookprogramma uit. Densdag is het kanaal van Dennis Overeem die Zeker Eten ook bedacht heeft en tevens de regie op zich neemt.

Zeker Eten is echt een samenwerkingsverband tussen Jasmine en Dennis. Samen doen ze de gehele produktie en voorbereiding. Jasmine nodigt alle gasten uit en bedenkt de gerechten terwijl Dennis het programma monteert. Ze kennen elkaar al sinds Onderweg Naar Morgen waar ze elkaars geliefden speelden en sindsdien zijn ze vrienden.

Zeker Eten is uiteraard te volgen op Youtube op kanaal Densdag en op instagram via de pagina’s @officialdensdag en @jasminesendar.
Verder natuurlijk op Jasmine’s website www.jasminesworld.nl en op Facebook voor alle leuke achter de schermen foto’s en gezellige gekke filmpjes.


Weet Hoe Je Eet Recepten


Lees meer over Weet hoe je eet recepten


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login