Weet u wat u leent?

www.consumentenadviesnederland.nl

Zonder dat u het weet, leent u een hoop geld: kopen op afbetaling, creditcard, roodstand bij de bank. Hoge maandelijkse kosten met veel rente en weinig aflossing. Consumenten Advies Nederland helpt u verder.

Bespaar Advies afl. 1 – Weet u wat u leent? Consumenten Advies Nederland

Honderdduizenden Nederlanders hebben een lening. Zowel kleine als hele forse leningen. Vaak zonder dat ze weten wat hier de gevolgen van kunnen zijn. Het is dan ook noodzakelijk dat hier meer aandacht aan wordt besteed.
Jelle van Consumenten Advies Nederland geeft zijn adviezen over deze issues.
Vaak is het zo dat niet iedereen zich realiseert dat deze een lening aan het afsluiten is. Als je bijvoorbeeld online gaat shoppen kan je gebruik maken van de mogelijkheid met creditcard te betalen. Je kan een account aanvragen bij de bank. En als je in een winkel staat om bijvoorbeeld de inrichting van een woning te kopen kan dat ook vaak op afbetaling. Maar het is niet volledig transparant dat daar forse kosten aan zitten. Dit kan een hele grote impact hebben op iemands leven. Jelle ziet gezinnen waarbij zij uiteindelijk niet meer in staat zijn om het normale huishouden te financieren, omdat er een enorme financiering uit staat. Afbetaling is dus ook gewoon een lening. Hierbij kan de rente oplopen tot 15%. Het is de taak van de maatschappijen de klanten hier goed over te informeren. Zij moeten in kaart brengen wat de gevolgen zijn en wat het totale bedrag is wat je uiteindelijk betaald. Laat je dus altijd goed adviseren of een lening wel of niet bij je past!

Kortom:
Nederlanders lenen een hoop geld, zonder dat ze het zelf weten. U ook? Kopen op afbetaling? Creditcard? Roodstand bij de bank? Allemaal leningen met hoge rentes!

Elke maand betaalt u veel rente en lost u weinig af, zo blijft u betalen. Daarnaast bent u onnodig veel geld kwijt en dat is natuurlijk zonde. Wij zoeken voor u uit of het mogelijk is om de rente van uw leningen te verlagen, zodat u minder rente gaat betalen en eerder schuldenvrij bent.

www.consumentenadviesnederland.nl


Hoe Weet Ik Of Ik Een Bkr Registratie Heb


Lees meer over Hoe weet ik of ik een bkr registratie heb


Tags :

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login