Weekly hangout SEPA en Cybercrime

Weekly hangout SEPA en Cybercrime

Ga je met vakantie? Let op, cybercriminelen slaan juist dan hun slag. Cybercrime-expert Wouter Parent legt uit hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw bedrijf niet wordt getroffen. En nog iets om niet te vergeten: op 1 februari 2014 gaan we over op SEPA: de Europese betaalmarkt. Daar moet je je wel op voorbereiden.

Gijs Boudewijn, hoofd Betalingsverkeer van de Nederlandse Vereniging van Banken, en Sofian Lahmadi, die namens Sentenial banken en bedrijven begeleidt bij hun overgang naar SEPA, leggen in de Weekly Hangout helder uit hoe jij je als ondernemer moet voorbereiden op 1 februari 2014 en wat de gevolgen zijn als je dit niet doet.

Op overopiban.nl en betaalvereniging.nl staan ook handige stappenplannen voor ondernemers die willen weten of ze al klaar zijn voor de overgang op SEPA.

Hackers
Cybercrime lijkt een ver-van-je-bed-show, waar vooral banken en grote bedrijven rekening mee moeten houden. Toch worden mkb-ondernemers steeds vaker getroffen. Sterker nog: inbraak in computers komt net zo vaak voor als diefstal van fietsen. MKB-Nederland heeft de website www.stopcybercrime.nu in het leven geroepen om aandacht te vragen voor dit probleem.

Wouter Parent (We Secure IT) noemt zichzelf een ethisch hacker. Hij weet precies hoe hij bij jouw belangrijke data kan komen, maar legt in de Weekly Hangout uit hoe jij kunt voorkomen dat zijn minder ethische collega’s met je belangrijke gegevens aan de haal gaan.
Video Rating: / 5


Hoe Weet Ik Wat Mijn Iban Nummer Is


Lees meer over Hoe weet ik wat mijn iban nummer is


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login