Vetpercentage Te Hoog / Wat kan ik er aan doen?

Vetpercentage Te Hoog / Wat kan ik er aan doen?

Vetpercentage Te Hoog / Wat kan ik er aan doen?
Onze Nieuwste 3 DAAGSE BIKINI KUUR  http://BikiniKuur.nl              Onze Bouwstoffen Webshop: http://FaraBellinga.com/Herbalife-2
Abonneer op ons: http://SlankEnFitTV.nl
GRATIS E-BOOK? KLIK HIER! http://SlankEnFitEbook.nl
Gegarandeerd Afvallen Met Mijn Recepten! 
http://afvallendoorgezondleven.nl/slankenfitrecepten222/
Slank En Fit Membership  http://afvallendoorgezondleven.nl/rondleiding-membership-ueryfaus-2348-g/                  
BLOG: http://FaraBellinga.com

In deze video wil ik jullie kort uitleggen wat vetpercentage is en wat je er aan kan doen als je vetpercentage te hoog is.

Wat is vetpercentage precies en waarom is het belangrijk te weten hoe hoog je vetpercentage is?

Het vetpercentage geeft aan hoeveel procent vet er in jou lichaam zit. Dit is belangrijk om te weten omdat een te hoog vetpercentage risico’s met zich mee brengt.

Om te weten hoeveel vetpercentage wij hebben in ons lichaam kan je gebruik maken van een vetmeter. Op de sportschool hebben ze daar zeker apparatuur voor, maar je kan ook gewoon een handmeter gebruiken.

Zo’n vetpercentage handmeter meet aan de hand van jou leeftijd, lengte en gewicht wat jou vetpercentage is.

Bij vrouwen mag dat kunnen de 20 en 29 % zijn en bij mannen is dat wat lager, tussen de 10 en de 18%.

We hebben allemaal wat vet nodig. Dit gebruikt ons lichaam om bijvoorbeeld vitamine en minerale in op te slaan. Mensen die een te laag vetpercentage hebben kunnen wat vatbaarder zijn en hebben een mindere weerstand. Daarom is het belangrijk een niet te hoog maar ook niet een te laag vetpercentage te hebben.

Dan hebben we ook nog ons visceraal vetgehalte. Sommige vetmeters geven dit ook aan. Ik ben er voorstander van dit ook te weten want dit gaat over het belangrijkste stukje vet in je lichaam.

Visceraal vetpercentage is het vet rond om onze organen. En hoe hoger ons normale vetpercentage, hoe hoger ons vet om de organen komt te zitten en hoe risicovoller het word.

In deze video laat ik een röntgen scan zien van 2 vrouwen. Zoals je kan zien is de eerste vrouw normaal, en de andere vrouw heeft een te hoog vetgehalte van 40%. Dit echt is echt gevaarlijk. Je ziet namelijk het vet om de organen zitten en zelfs in de hersenen.

Het is dus vooral aan te raden als je een te hoog vetpercentage hebt er echt wat aan te doen als je gezond door het leven wilt gaan.

Maar wat kan je er nou aan doen vraag je jezelf misschien af.

Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Je overtollige vet om gaan zetten in spieren1

Als je jou vet weet om te zetten in spieren en je een hogere spiermassa krijgt verbrand je namelijk ook meer calorieën en als je dan ook je eetpatroon aan leert passen en niet meer gaat eten val je vervolgens af.

Hoe zet ik dan vet om in spieren?

Door simpelweg meer te gaan bewegen en meer goede proteïne tot je te nemen,
Doordat je meer gaat bewegen en voldoende proteïne tot je neemt kan je lichaam spiermassa op gaan bouwen.

Je kan het zo zien, als je meer spiermassa krijgt word je vet minder en je verbranding gaat omhoog. Probeer wel goede proteïne binnen te krijgen.

Je hebt dierlijke en plantaardige proteïne. Dierlijke eiwitten krijg je al genoeg binnen via het normale voedsel maar plantaardige proteïne zou je kunnen toevoegen aan je eetpatroon door middel van proteïne power. http://www.voedingssupplementkopen.nl/product/proteine-poeder

En onthoud, 1 kilo vet is grote dan 1 kilo spier, ze wegen misschien wel even veel maar als je vet om weet te zetten in spieren dan slank je af in centimeters.

Wil jij jou vetpercentage en visceraal vetpercentage laten checken? Je kan je bij de sportschool vragen of met ons een persoonlijke afspraak maken.
http://danielbellinga.com/contact/


Hoe Weet Je Je Vetpercentage


Lees meer over Hoe weet je je vetpercentage


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login