Verkeerd aantal schadevrije jaren opgegeven, wat nu? Lastenvrij.nl

Hoe Weet Ik Mijn Aantal Schadevrije Jaren

Ik vertel in deze video hoe belangrijk het is om te weten hoeveel schadevrije jaren je hebt, voor je een autoverzekering afsluit.

Ik vertel hoe je kunt vinden hoeveel schadevrije jaren je hebt en wat er gebeurd als je het verkeerde aantal schadevrije jaren opgeeft.

BRONNEN EN LINKS
Schadevrije jaren: https://www.lastenvrij.nl/autoverzekering/begrippen/schadevrije-jaren/
Verkeerde aantal schadevrije jaren: https://www.lastenvrij.nl/autoverzekering/faq/verkeerde-schadevrije-jaren-doorgegeven-wat-nu/
Autoverzekeringen vergelijken: https://www.lastenvrij.nl/autoverzekering/vergelijken/
____________________________________________

Schadevrije jaren zorgen voor korting op de autoverzekering. Als je een autoverzekering afsluit, is het belangrijk dat je precies weet hoeveel schadevrije jaren je hebt.

Je kunt er op verschillende manieren achter komen hoeveel schadevrije je echt hebt. Je kunt dit zelf berekenen, maar je kunt dit bijvoorbeeld ook navragen bij de huidige of vorige verzekeraar. Daarnaast staat het correcte aantal schadevrije jaren op de polis.

Je wilt voorkomen dat je meer schadevrije jaren opgeeft dan je daadwerkelijk hebt. Je autoverzekering lijkt dan heel goedkoop, maar wanneer de verzekeraar ontdek dat jij minder schadevrije jaren hebt, dan je hebt opgegeven, dan wordt de premie uiteindelijk hoger. Je ontvangt daardoor een hogere rekening en moet dus opeens bijbetalen.

Daarnaast kan een verzekeraar goedkoop zijn met veel schadevrije jaren, maar relatief duur met weinig schadevrije jaren. Als je dan meer schadevrije jaren hebt opgegeven dan dat je daadwerkelijk hebt, dan kan het zijn dat je dus bij een te dure verzekeraar zit.

Zoek daarom eerst uit hoeveel schadevrije jaren je hebt en vergelijk daarna pas alle autoverzekering.

Ga naar lastenvrij.nl om alles te lezen over schadevrije jaren én om alle autoverzekeringen met elkaar te vergelijken.
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe weet ik mijn aantal schadevrije jaren


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login