Vaginale schimmelinfectie – Wat is het en hoe is het te behandelen?

http://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/vaginale-schimmelinfectie/item40371 In deze animatie leggen we je uit wat een vaginale schimmelinfectie is en waardoor het wordt veroorzaakt. Welke klachten kun je hebben als je last heb van een vaginale schimmelinfectie? En hoe onderzoekt de huisarts of er inderdaad sprake is van een schimmelinfectie? Verder vertellen we je hoe je het (eenvoudig en snel) kunt behandelen en wordt de vraag beantwoord of het besmettelijk is of niet.

Gezondheidsplein maakt complexe medische informatie begrijpelijk voor iedereen. Met door artsen gecontroleerde animaties geven we uitleg over bepaalde aandoeningen: wat is het, hoe ontstaat het en wat kun je er tegen doen. Ook laten we specialisten aan het woord die antwoord geven op vragen over ziektes. Verder komen ook patiënten aan bod die laten zien hoe zij met hun ziekte omgaan. Abonneer je dus op ons videokanaal met wekelijks nieuwe uploads! Zo blijf je op de hoogte van alle gezondheidsontwikkelingen!

Gezondheidsplein YouTube Kanaal: http://youtube.com/GezondheidspleinTV
Abonneer je hier: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=gezondheidspleintv

Ontvang nog meer gezondheidsinformatie hier:
Twitter: http://twitter.com/gzndhdsplein
Facebook: http://facebook.com/gezondheidsplein
Google +: https://plus.google.com/117439609937172335706

Leuk dat je keek! En vergeet niet onze video te liken en een reactie achter te laten. Vertel ons of je de video nuttig vond en wat jij tegen een vaginale schimmelinfectie zou doen.
Video Rating: / 5


Hoe Weet Ik Of Ik Wormen Heb


Lees meer over Hoe weet ik of ik wormen heb


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login