Twijfels Over Je Relatie? Stel jezelf deze 3 vragen

Ervaar je twijfel in je relatie? In deze video krijg je een test waarmee je een beter inzicht krijgt over deze twijfels.
►►Hier meer tips: http://mannengeheim.nl/twijfels-over-relatie/ ‎

Twijfel over relatie begint vaak bij mensen die niet in staat zijn om een relatie te beëindigen. Het wordt dan steeds moeilijker.

Twijfels relatie? De eerste vraag die jij jezelf moet stellen is “Krijg je per saldo meer geluk van de relatie of meer negativiteit?”. Zeker bij een beginnende relatie is dit belangrijk.

Als je 80% gelukkig bent en 20% van de tijd is het moeilijk dan kan je er eenvoudig mee doorgaan, poets even die nare 20% op. Dit zal de twijfels relatie wegnemen.

Vraag jij jezelf af “Wanneer relatie verbreken en wat te doen?”? Relatie twijfel dat is ontstaan doordat stelletjes 2 a 3 keer per week ruzie over de kleinste dingen hebben is bijvoorbeeld een goede onderbouwing om te stoppen met twijfelen aan relatie en een einde te maken aan je relatie.

Kijk eens terug na de afgelopen 3 maanden van je relatie en vraag jezelf af “ben ik nog gelukkig in mijn relatie, of waren er meer ongelukkige momenten”. Maar de tweede vraag die jij jezelf moet stellen is” “Ben ik ongelukkig of is mijn relatie slecht?”

Twijfelen aan je relatie kan komen door een midlife crisis, de vrouw die zwanger is of iets dergelijks. Vandaar dat het ook een soort van persoonlijke factor kan zijn.

http://mannengeheim.nl/twijfels-over-relatie/ ‎

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim (http://mannengeheim.nl/) voor meer artikelen en video’s.
Video Rating: / 5


Hoe Weet Je Relatie Over


Lees meer over Hoe weet je relatie over


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login