Trimmer

Als Trimmer ben je vaak zelfstandig ondernemer of werk je in een trim salon. Jij verzorgt als trimmer voornamelijk gezelschapsdieren in opdracht van klanten. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de vacht en nagels van de dieren, maar ook de oren en het gebit. Je verzorgt voornamelijk de haren van de dieren. Je wast de dieren, knipt de vacht of dunt de vacht uit. Ook adviseer je klanten over de verzorging ervan. Daarnaast verkoop je producten voor de verzorging van de vacht en zorg je voor een goede uitstraling van de winkel.

Je hebt in je werk dus te maken met verschillende rassen, verschillende verzorgingsniveaus van de dieren en verschillende wensen van individuele eigenaren. Daar moet je bij het uitvoeren van je werk rekening mee houden. Jij hebt als Trimmer kennis van de dieren. Je weet goed in te schatten welke verzorging er nodig is en wat je hiervoor allemaal moet doen.

Spreken de werkzaamheden van Trimmer je aan?
Dan is dit beroep misschien wel iets voor jou!

Alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) berusten bij Mediavisie. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Mediavisie.


Hoe Weet Ik Welk Ras Mijn Konijn Is


Lees meer over Hoe weet ik welk ras mijn konijn is


Tags :

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login