Studiefinanciering aanvragen vanuit de Antillen | DUO

Hoe Weet Ik Of Mijn Belastingaangifte Is Aangekomen

Studiefinanciering aanvragen vanuit de Antillen | DUO

Woon je op Aruba, Curaçao, Sint Maarten of in Caribisch Nederland? Dan heb je als je aan de voorwaarden voldoet recht op studiefinanciering. Het aanvragen van studiefinanciering gaat dan wel iets anders. Dit is omdat je meestal nog geen Nederlands burgerservicenummer hebt.In deze video leggen we uit hoe het aanvragen van studiefinanciering vanaf Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Caribisch Nederland werkt.

Kijk ook op duo.nl/antillen. Daar kun je alles nalezen en kun je de formulieren downloaden waarmee je je aanvraag voor studiefinanciering kunt doen. Wacht niet te lang! Het liefst vraag je drie maanden van tevoren aan.

Volg ons ook op:

Facebook
https://www.facebook.com/StudiefinancieringHogerOnderwijs/
https://www.facebook.com/StudiefinancieringMbo/

Instagram
https://www.instagram.com/duostudent/

Twitter

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. Voor studenten en scholieren in het voortgezet onderwijs (vo), middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en het hoger onderwijs (hbo & universiteit) zijn we vooral bekend door het uitbetalen van studiefinanciering, het studentenreisproduct en Mijn DUO waarin je online je zaken regelt. Daarnaast financieren we onderwijsinstellingen en organiseren we examens. Ook innen we lesgeld en studieschulden, erkennen we diploma’s en beheren we het Diplomaregister. Zo maakt DUO ontwikkeling mogelijk.
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe weet ik of mijn belastingaangifte is aangekomen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login