Problem Drivers Install Nvidia 9800GT (Club3d)

Hallo allemaal,
Ik heb een probleem met de installatie van de Nvidia Drivers voor mijn Club3D Nvidia 9800GT. Als ik namelijk een driver installeer, wil Windows daarna niet meer opstarten. Hij blijft dan steken bij het Windows startup scherm.

Het probleem is begonnen toen Battlefield Bad Company 2 vastliep en ik vervolgens allemaal rare kleuren op mijn scherm kreeg te zien. Het was geen eenmalige fout, want alle keren daarna gebeurde hetzelfde. Ik dacht dat ik het probleem misschien kon oplossen door mijn videokaart drivers maar weer eens te updaten. Ik heb toen de drivers geüpdatet naar 197.45. Na de installatie werd de computer opnieuw opgestart en bleef hij dus steken bij de Windows startup.

De enige manier om de computer toch op te starten was via safe mode. Ik heb toen de drivers verwijderd en de computer startte weer gewoon op. Maar nu had ik dus geen drivers meer op mijn computer. Ik heb toen geprobeerd om oudere drivers te installeren, maar bij deze kwam hetzelfde probleem.

Ik heb toen in al mijn wanhoop alles geformatteerd en Windows XP opnieuw geïnstalleerd. Alles ging goed totdat.. inderdaad, ik de Nvidia drivers weer installeerde. Zelfde probleem trad weer op.

Ik zit nu dus opgescheept met een computer zonder graphic drivers. Ik weet niet meer wat ik moet doen om hem weer aan de praat te krijgen. Hij heeft het al meer dan anderhalf jaar gewoon goed gedaan. Is mijn grafische kaart misschien kapot? Ik hoop dat iemand weet hoe ik dit op kan lossen.

Mijn systeem:
Moederbord: MSI P45 NEO2-FR – ATX iP45
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs)
Grafische kaart: Club3D Nvidia 9800GT
Geheugen: 3070MB RAM
Besturingssoftware: Microsoft Windows XP Professional 32-bit
Video Rating: / 5


Hoe Weet Ik Of Ik Windows Xp Heb


Lees meer over Hoe weet ik of ik windows xp heb


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login