PARANORMAAL BEGAAFD, wat is dat? De betekenis + kenmerken door HSP Femke de Grijs

Paranormaal Hoe Weet Je Dat

Paranormaal begaafd, wat is dat precies? Femke de Grijs https://femkedegrijs.com legt in deze video uit wat de betekenis is van paranormaal zijn. Ze geeft wat voorbeelden van paranormaliteit zoals telekinese, telepathie, entiteiten, voorspellend dromen https://femkedegrijs.com/hsp-kennisbank/dromen/voorspellende-dromen/ ,vorige levens en lichtwezens.

Meer weten? Zie https://femkedegrijs.com/paranormaal-begaafd

Over hooggevoeligheid:
Ongeveer 1 op de 5 mensen is een hooggevoelig of hoogsensitief persoon, oftewel een HSP. Hooggevoelige mensen hebben een relatief gevoelig zenuwstelsel, indrukken kunnen extra intens binnenkomen. Dit heeft voordelen, maar ook nadelen als je je hooggevoeligheid nog niet goed beheerst. Misschien ben je snel moe?

Over Femke de Grijs:
Als ervaringsdeskundige (ik ben zelf HSP) en met mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog, ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwelijke HSP die last hebben van vermoeidheid. Ik leer ze aan de hand van een holistische visie hoe ze energieker worden.

Vond je de video leuk?
Doe dan het duimpje omhoog en abonneer je gratis op mijn YouTubekanaal, zodat je geen video mist: https://www.youtube.com/user/femkedegrijs?sub_confirmation=1 Ik zou het ook super leuk vinden als je me in ’n comment laat weten dat je deze video leuk vindt! :).

P.S. Meer weten & tips voor meer energie ontvangen? Download mijn GRATIS PDF ’20 tips voor meer energie voor HSP’ op https://www.femkedegrijs.com/

#paranormaalbegaafd #paranormaal #paranormaliteit


Lees meer over Paranormaal hoe weet je dat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login