Moet Ik Het Uitmaken Of Niet? Test ’t Met Deze 4 Vragen

Hoe Weet Je Of Je Het Uit Moet Maken

Het blijft een van de moeilijkste keuzes die je binnen een relatie moet maken: het uitmaken. Hier krijg je een test om er achter te komen wat je moet doen. ►►Hier meer vragen: http://www.mannengeheim.nl/uitmaken-of-niet-test/

Ik kan me voorstellen dat het een lastige keus is of je het moet uitmaken of niet. Een relatie uitmaken is namelijk niet zomaar een simpele keus die je maakt en ik begrijp dat daar enige twijfel bij komt kijken.

Daarom krijg je een aantal vragen waarmee je test of je het moet uitmaken met vriend.

De eerste vraag die je jezelf wil stellen als je twijfelt over de relatie uitmaken of niet is: behandelt hij mij slecht of niet? Er is geen reden om een relatie met iemand te hebben die jou slecht behandelt.

Vraag jezelf als tweede af of je vriend je meer geluk of verdriet geeft. Mocht dit tweede het geval zijn, maakt niet uit hoeveel je van hem houdt, het is de moeite niet waard. Dat is een duidelijk signaal om te denken aan uitmaken.

De derde vraag is: vindt hij mij net zo leuk als dat ik hem leuk vind? Zo niet, dan krijg je een heus onbalans in de relatie en zal je zien dat deze naarmate de tijd vordert alleen maar erger wordt.

Voor de vierde en laatste vraag zal je het antwoord bij je familie en vriendinnen moeten zoeken. Wat vinden zij van de situatie? Zeggen zij dat je het moet uitmaken met je vriend of niet?

Door deze vier vragen te beantwoorden krijg je wat meer inzicht op jouw situatie en kan je de signalen om het uit te maken of niet beter opvangen. Ben je benieuwd naar meer vragen die je net even wat meer zekerheid geven of jouw situatie van een ander perspectief laten benaderen, klik dan op deze link voor de bijbehorende blog.

Moet Ik Het Uitmaken Of Niet? Test Het Met Deze 11 Vragen

Lieve Groetjes.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim (http://mannengeheim.nl/) voor meer artikelen en video’s.

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe weet je of je het uit moet maken


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login