Mijn vriend / man twijfelt over de relatie? 4 Redenen waarom + Tips als hij twijfelt

Twijfelt je vriend of man aan de relatie of over jullie toekomst? Hier zijn 4 redenen waarom en tips voor als hij te veel twijfelt.
►►Hier meer tips: http://mannengeheim.nl/twijfel-over-relatie/

Het komt in bijna elke relatie wel eens voor. Je vriend twijfelt. Je vriend twijfelt over relatie, je vriend twijfelt over samenwonen, je vriend twijfelt aan zijn gevoelens, kortom: je vriend twijfelt over alles.

Dat je man twijfelt kan een aantal redenen hebben. Ik zal de 4 meest voorkomende redenen waarom een man twijfelt even kort met je doornemen. Ook wanneer hij niet twijfelt is het handig om je hier bewust van te worden, dus hier komen ze.

Nummer één is omdat hij je aan het lijntje wil houden. Als je steeds het gevoel hebt dat je vriend twijfelt over jullie relatie dan kan het heel goed zijn dat hij zich simpelweg niet aan je wil binden om vrij te zijn. Tegelijkertijd wil hij je ook niet kwijt, dus doet hij alsof hij twijfelt zodat je bij hem blijft. Als een man op deze manier twijfelt, dan is mijn advies heel simpel:

Wegwezen. Liever gisteren dan vandaag.

De tweede reden dat een man over de relatie is omdat hij het gevoel kan hebben dat hij zijn eigenwaarde aan het verliezen is. De signalen bij deze variant kunnen erg overduidelijk zijn. Hij kan letterlijk tegen je zeggen dat hij het jammer vindt dat hij erg veel tijd en moeite in jou heeft gestoken dat ten koste ging van hemzelf. Als je man op deze manier twijfelt aan zichzelf geef hem dan wat tijd en ruimte. Moedig hem aan om zijn hobby weer op te pakken. Je zal zien dat hij vanzelf weer bijdraait.

Soms zijn de signalen wat minder duidelijk waarneembaar en kan je denken: waarom twijfelt hij zo? Waarom twijfelt mijn man zo? Een reden kan zijn dat hij gewoon de grenzen aan het opzoeken is. Als jij deze niet duidelijk hebt aangegeven dan komt het klein jochie in ons naar boven en zoeken we ze op. Mannen doen alsof ze twijfelen over bijvoorbeeld een huwelijk omdat ze denken dat ze er mee weg kunnen komen. Geef aan tot waar ze kunnen gaan. Doe je dit niet dan gaan ze gegarandeerd te ver.

De laatste reden zal je misschien verbazen. Het is namelijk zo dat er een punt komt waarop iedere man twijfelt. Dit punt is rond zijn dertigste en heet de midlifecrisis. Hij gaat zich op dit punt van alles afvragen. Hij gaat zich afvragen of hij een kind met je wil, een huwelijk met je wil en nog wat meer van zulke belangrijke dingen. Neem het niet te persoonlijk. Geef hem wat tijd en ook hier zal je zien dat hij heel snel bijdraait.

Zo. Dit waren de top 4 redenen waarom je vriend/man twijfelt over de relatie. Ben je benieuwd wat de overige 13 redenen zijn? Lees dan op je gemakje de blog die ik voor je heb geschreven waarin ik ze alle 17 voor je uitleg. Doe dit door op de onderstaande link te klikken.

17 redenen waarom je vriend twijfelt over de relatie + 17 tips

Lieve Groetjes.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim (http://mannengeheim.nl/) voor meer artikelen en video’s.


Hoe Weet Je Of Je Relatie Nog Zin Heeft


Lees meer over Hoe weet je of je relatie nog zin heeft


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login