Makkelijke gezonde recepten / Eten voor onderweg is een van de makkelijk gezonde recepten.

Eten voor onderweg is een van de makkelijke gezonde recepten.
GRATIS E-BOOK? KLIK HIER! http://SlankEnFitEbook.nl
Onze Nieuwste 3 DAAGSE BIKINI KUUR  http://BikiniKuur.nl              Onze Bouwstoffen Webshop: http://FaraBellinga.com/Herbalife-2
Abonneer op ons: http://SlankEnFitTV.nl
Gegarandeerd Afvallen Met Mijn Recepten! 

Slank & Fit Recepten


Slank En Fit Membership  http://afvallendoorgezondleven.nl/rondleiding-membership-ueryfaus-2348-g/                  
BLOG: http://FaraBellinga.com

http://FaraBellinga.com
VOLG MIJ VIA SOCIAAL MIDEA:
https://Facebook.com/FaraBellinga

http://Bloglovin.com/FaraBellinga
http://Instagram.com/#farabellinga

Hier even een spontane Video Blog over een van de makkelijke gezonde recepten die we maken als we een dagje uit gaan.

Ik was eten aan het koken en bedacht me opeens dat dit misschien wel een leuk ideetje is om een video over te maken.

Vandaag gaan we namelijk een dagje weg en als we een dagje weg gaan vinden wij het fijn om ons eigen eten mee te nemen. En aangezien we een lang dagje weg gaan nemen we “avond eten” mee. En dan maak ik gewoon een maaltijd van een van de makkelijke gezonde recepten die we meestal zelf maken.

Het is namelijk erg verleidelijk om als je een dagje weg gaat aan het eind van de dag even langs de friettent te gaan, of je komt onderweg langs de snackbar of pizzeria. Buiten om dat het natuurlijk niet al te gezond voor je is, is het een keertje op z’n tijd heus niet erg. Maar wij kiezen vandaag om lekker ons eigen eten mee te nemen.

Ik maak meestal een makkelijke macaroni die je ook prima koud kan eten. Dat is een rede waarom ik geen pastasaus gebruik, vind ik persoonlijk koud iets minder lekker, en er zitten natuurlijk ook weer wat verkeerde toevoegingen in.

Ook vind ik dat de macaroni prima te eten is zonder saus omdat je alles wat er van groente in zit beter proeft ivm dat de saus overheerst.

Als ik begin dan kijk ik even wat er in de koelkast ligt wat ik in de macaroni kan verwerken. Op dit moment zijn dat worstel en paprika. Maar je kan er ook ui, tomaat, prei, bonen, erwten, maïs, champignon enz. in verwerken.

Meestal doe ik er ook mager gehakt doorheen. Je hoeft met gehakt niet perse boter te gebruiken in de pan omdat het van zichzelf al wat vet bevat waarin het kan bakken, maar als je dat toch wel wilt gebruik dan olijfolie. Dat is namelijk een van het gezonds waarin je jou eten kan bakken.

Ook doe ik er graag een eitje door voor de smaak. En natuurlijk gebruik ik kruiden om het op smaak te brengen. Wij gebruiken meestal geen zout in ons eten. Dit komt omdat we al best veel zout binnen krijgen in ons normale dagelijks eten. Zout zit tegenwoordig overal in, maar het is niet gezond voor je Dus daarom hebben wij onszelf aangeleerd gen zout te gebruiken maar met kruiden de smaak te creëren. Wel willen we wel eens een bouillonblokje toevoegen als we de macaroni koken. Maar voegen dus geen extra zout toe!

Je ziet hoe makkelijk het is om een van de makkelijk gezonde recepten te maken.
Als alles klaar is doe ik het in een grote meeneembak. Laat het even goed afkoeken voordat je de deksel erop doen. Dan nemen we 2 plastic schaaltjes en 2 lepels mee om het zo makkelijk onderweg op te kunnen eten.

Dit was een van onze makkelijke gezonde recepten. De komende tijd zullen er nog wat meer van verschijnen, dus hou ons you tube kanaal goed in de gaten.


Weet Hoe Je Eet Recepten


Lees meer over Weet hoe je eet recepten


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login