Joel Beukers – Gouden Lamborghini is een goede investering | Stackbouwers

Hoe Weet Ik De Cataloguswaarde Van Mijn Auto

Joel Beukers vertelt in deze aflevering van Stackbouwers hoe hij begonnen is met ondernemen, waarom hij een gouden Lamborghini heeft en wat hij verder nog allemaal van plan is. En uiteraard rammen we nog een paar schijven door het dak. We gaan voor goud!!!

Wil jij ook succesvol ondernemen? Kijk dan op www.KVK.nl/start of bel nu gratis met de KVK Adviesteam via 0800-2117.

In de 4-delige serie Stackbouwers neemt YouTuber Veras Fawaz ons mee in de wereld van het snelle geld van succesvolle jonge ondernemers. Hij onderzoekt wat hen drijft en wat hen zo succesvol heeft gemaakt.

KVK Beyond Business is hét kanaal van KVK waar je terecht kunt voor video’s over ondernemen die net iets verder gaan. Waar we dieper in de wereld van het ondernemen duiken om jou te inspireren en te helpen. Ondernemers gaan uitdagingen aan, geven waardevolle tips en geven een kijkje in de keuken. Elke woensdag om 15:00 uur staat er een nieuwe video online.

KVK biedt informatie, voorlichting en helpt ondernemers bij de belangrijkste thema’s op ondernemersgebied. Kijk voor meer informatie op https://www.kvk.nl/advies-en-informatie

Abonneer nu ook op onze andere KVK kanalen:
• KVK Beyond Business: https://www.youtube.com/channel/UCA1xdG1RxF1qY6ECsk3ORjA?view_as=subscriber
• KVK YouTube: hoe groot of klein je droom ook is, met alle kennis en inspiratie van KVK sta je er niet alleen voor. We zijn er voor alle ondernemers in Nederland met informatie en advies. KVK Werkt voor ondernemers. https://www.youtube.com/c/kvknl
• Facebook: https://www.facebook.com/kamervankoophandel/
• Instagram: https://www.instagram.com/kvk_nl/
• LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kamer-van-koophandel/


Lees meer over Hoe weet ik de cataloguswaarde van mijn auto


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login