Huisdierenverzekeringen vergelijken

Huisdierenverzekeringen vergelijken

Huisdierenverzekeringen sluit je niet zomaar af. U hebt voor een hondenverzekering of een kattenverzekering de keuze uit tientallen huisdierenverzekeringen. Tijdens het vergelijken van de huisdierenverzekeringen op http://huisdierenverzekeringvergelijker.nl zult u al snel merken dat er naast een significant prijsverschil ook een groot verschil zit in de dekking per pakket. Zo kunt u voor uw hond of kat al snel 300 euro per jaar besparen terwijl u daarvoor weinig of niet hoeft toe te geven aan de dekking.

Met Huisdierenverzekeringvergelijker.nl kunt u huisdierenverzekeringen vergelijken op 50 punten en geven wij u direct een advies voor uw hondenverzekering of kattenverzekering. Bovendien kunt u bij ons gratis advies vragen aan onze dierenarts Monique van http://www.dierenartsdelaak.nl/ .

Bij ons stopt de service dus niet bij het vergelijken van huisdierenverzekeringen maar gaan wij net iets verder dan de andere verzekeringvergelijkers. Zo kunt u bij het vergelijken van de huisdierenverzekeringen de volgende onderdelen filteren:

– Dierenarts en specialist
– Sterilisatie en castratie
– Preventieve zorg
– Onderzoek
– Behandelingen en operaties
– Herstel en verzorging
– Medicijnen
– Alternatieve geneeswijzen
– Tanden
– Hulp in het buitenland
– Therapieën
– In geval van nood
– Euthanasie en overlijden

Dit zijn slechts de hoofdonderdelen, daaronder zitten weer uitwassen zoals bijvoorbeeld:

– Fysiotherapie, chemotherapie, radiotherapie, lasertherapie, etc
– Tanden trekken, behandelen tandbederf, behandeling tegen caries, etc

Zo ziet u maar weer. Een dierenverzekering verschilt niet zo gek veel van een zorgverzekering voor mensen. Ruim vijftig punten waarop u kunt vergelijken en in principe kunt u overal de mist ingaan. Gaat u tijdens het vergelijken van de huisdierenverzekeringen voor het uitgebreide pakket dan betaalt u al snel de hoofdprijs, net zoals voor uw zorgverzekering.

Kies daarom een pakket wat goed aansluit bij uw huisdier. Zo heeft elk ras wel specifieke problemen. Gezondheidsproblemen welke bij het ras vaak voorkomen. Hier kunt u alvast rekening mee houden. Wij hebben tijdens het vergelijken alvast een selectie gemaakt van 3 huisdierenverzekeringen. Deze zijn niet het beste en vaak ook niet het allergoedkoopste. De prijs / kwaliteit is echter uitstekend zoals u ook zult zien tijdens het vergelijken van deze huisdierenverzekeringen. Zo weet u vooraf alvast dat u minder hoeft bij te verzekeren of dat u wellicht zelfs onderverzekerd bent. Besteed er 10 minuten aandacht aan en wij garanderen u dat u bij ons de beste keuze kunt maken.

Nieuw 31-10-2013: huisdierenverzekeringvergelijker.nl heeft nu ook een top 3 van huisdierenverzekeringen samengesteld. Daarnaast ontvangt elke baasje die voor hun honden of katten een huisdierenverzekeringen afsluiten een cadeau van Dogue.nl Een film met uw huisdier in de hoofdrol! Een voorbeeld hiervan treft u hier http://www.youtube.com/watch?v=zxOTD-QkQqg . Zoals het hoort, daarom gaat u voor het vergelijken van huisdierenverzekeringen naar huisdierenverzekeringvergelijker.nl
Video Rating: / 5


Hoe Weet Ik Welk Ras Mijn Kat Is


Lees meer over Hoe weet ik welk ras mijn kat is


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login