HSP en daten: 5 tips voor een geslaagde date als hoogsensitief persoon!

Hoe Weet Je Een Date Geslaagd

Ben je een hooggevoelig persoon en wil je gaan daten? HSP Femke de Grijs https://femkedegrijs.com en Mathijs van der Beek http://mathijsvanderbeek.nl geven in deze video 5 tips voor een geslaagde date!

Genoemd in deze video:
Online Introductietraining ‘Ben ik HSP en wat kan ik ermee?’ Update 2018: deze is doorontwikkeld en is nu de Training Floreer in je werk als hoogsensitieve vrouw https://femkedegrijs.com/floreer-in-je-werk-als-hsp-training/

Meer weten?
Check https://femkedegrijs.com/daten-hsp/

#daten

Over hooggevoeligheid:
Ongeveer 1 op de 5 mensen is een hooggevoelig of hoogsensitief persoon, oftewel een HSP. Hooggevoelige mensen hebben een relatief gevoelig zenuwstelsel, indrukken kunnen extra intens binnenkomen. Dit heeft voordelen, maar ook nadelen als je je hooggevoeligheid nog niet goed beheerst. Misschien ben je snel moe?

Over Femke de Grijs:
Als ervaringsdeskundige (ik ben zelf HSP) en met mijn achtergrond als Toegepast Psycholoog, ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwelijke HSP die last hebben van vermoeidheid. Ik leer ze aan de hand van een holistische visie hoe ze energieker worden.

Vond je de video leuk?
Doe dan het duimpje omhoog en abonneer je gratis op mijn YouTubekanaal, zodat je geen video mist: https://www.youtube.com/user/femkedegrijs?sub_confirmation=1 Ik zou het ook super leuk vinden als je me in ’n comment laat weten dat je deze video leuk vindt! :).

P.S. Meer weten & tips voor meer energie ontvangen? Download mijn GRATIS PDF ’20 tips voor meer energie voor HSP’ op https://www.femkedegrijs.com/


Lees meer over Hoe weet je een date geslaagd


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login