Hoe Je Eenvoudig Ruzies Tijdens De Zwangerschap Voorkomt

Ervaar je ruzies tijdens zwangerschap? In deze video leer je hoe je dit op een eenvoudige manier kan oplossen en vermijden.
►►Hier meer tips: http://mannengeheim.nl/ruzie-tijdens-zwangerschap/ ‎

Je hebt veel ruzie tijdens zwangerschap. Dit is vaak het geval bij onzekerheid van de vrouw. Ze kan bang zijn dat haar man haar gaat verlaten of dat hij haar niet meer zo mooi vindt door haar grotere buik.

Zwanger en ruzie partner gaan helaas vaak hand in hand. Jammer genoeg is het de normaalste zaak van de wereld. Door zwangerschapshormonen en een sterk schommelende oestrogeen spiegel kan je zware emotionele momenten ervaren die voor jou op dat moment normaal lijken maar voor je vriend of man wat vreemd.

De ruzie partner tijdens zwangerschap verergert doordat hij denkt dat hij niet gewaardeerd is en niets goed en door een soort van sneeuwbaleffect zal het boos zijn aan beide kanten af en toe onnodig toenemen.

Dit zijn gevolgen van de veranderingen die plaatsvinden tijdens de zwangere periode. Met verandering komt onzekerheid door onzekerheid worden ook mannen emotioneel instabiel.

Ervaar je zelf heftige ruzie tijdens of na zwangerschap, of heb je zware ruzie met je zwangere dochter? Klik dan op de onderstaande link en lees de blog met in totaal 10 tips.

http://mannengeheim.nl/ruzie-tijdens-zwangerschap/ ‎

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim (http://mannengeheim.nl/) voor meer artikelen en video’s.
Video Rating: / 5


Zwanger Hoe Weet Ik Het Zeker


Lees meer over Zwanger hoe weet ik het zeker


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login