Haar verven en stem inspreken | Vloggloss 318

Welkom op het youtube channel Vloggloss! Hier vind je iedere dag een vlog van mijn leven, deze vlog is van exact een week geleden. Ik ben fulltime beautyblogger en beautyvlogger (check mijn hoofdkanaal: https://www.youtube.com/beautygloss en blog http://www.beautygloss.nl) Ik vlog precies een week vooruit, dus wat je nu ziet is een week geleden gebeurd. Ik maak deze video’s met veel liefde en ik hoop dat je er iets uit kan halen voor jezelf 🙂

Vergeet je niet te abonneren! Op deze manier verschijnt iedere dag automatisch de nieuwste vlog op je youtube pagina. Mijn vlogs komen altijd om 6:00 online.

Check hier mijn jurkje! http://www.beautygloss.nl/2015/04/08/mijn-josh-v-x-beautygloss-jurkjes/

Leer me persoonlijk kennen:
http://www.instagram.com/beautygloss
http://www.twitter.com/maschaa
http://www.facebook.com/beautygloss

Ik ben Mascha Feoktistova en run de beautyblog Beautygloss.nl en maak ik beautyvideo’s. Sinds 2007 maak ik beauty tutorials en schrijf ik beauty artikelen over make-up, haar, lifestyle, DIY en deel ik al mijn tips en tricks op het gebied van uiterlijk. In 2014 heb ik het boek ‘Happy Life’ geschreven waarin ik korte verhalen vertel over mijn leven. Mijn boek ligt nu in de winkel 🙂 Kijk mee met mijn everyday life!

FAQ

Waarom staat de dag van gisteren bij de uploaddatum?
Dat heeft met het tijdsverschil op youtube te maken en kan ik niks aan doen. Ik upload mijn video’s vaak een paar dagen voor ze online komen.

Welke dag zie ik nu?
De vlogs lopen exact een week achter, dus op vrijdag zie je wat ik vorige week vrijdag deed, bijvoorbeeld.

Waarom upload je een vlog niet gelijk de dag er na?
Omdat ik veel reis en niet iedere avond kan editen of internet heb. Ook heb ik op deze manier wat speling met editen en is het niet verwarrend (‘huh, waarom feest je op woensdag?’ – bij weekendvlogs).

Mag ik je ouders zien?
Mijn familie wil liever niet op video 🙂

Weet je wel wat foefje in Belgie betekent?
Ja dat weten we, daar kwamen we na een jaar of 7 pas achter haha.

Mag ik bij je langskomen?
Nee, respecteer mijn privacy please 🙂 Als je me wilt ontmoeten kan dat bij de Beautygloss Party, die organiseer ik speciaal om iedereen in het echt te zien 🙂
Video Rating: / 5


Hoe Weet Ik Welke Kleur Haar Bij Me Past


Lees meer over Hoe weet ik welke kleur haar bij me past


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login