De Beer Koen, Computerspecialist, Deurne (Antwerpen)

http://computeronderhoudantwerpen.be/nl

Computerspecialist
Welke processor is het meest geschikt voor thuis- of professioneel gebruik van uw computer? Welk moederbord werkt optimaal? Hoe gebruikt u het juiste netwerk? En is het ene merk beter dan het andere? Computerspecialist Koen De Beer heeft op al uw vragen een helder antwoord, en voor al uw problemen een oplossing. Of u als klant particulier of professional bent, specialist dan wel leek, hij helpt u zo goed mogelijk.

Updates en uitbreidingen
Wilt u een extra harde schijf, of een software-update? Bent u op zoek naar uw eerste computer? Hebt u per ongeluk essentiële info gewist? Of is uw pc helemaal gecrasht? Zaakvoerder Koen De Beer, met kantoor in Deurne, heeft meer dan vijftien jaar ervaring met pc support in grote en kleine bedrijven. Hij werkt onder meer voor IBM, Esso, D’ieteren, en Mobistar. Op alle mogelijke niveaus. Zelfs als uw computer compleet ‘dichtgeklapt’ is, redt hij uw gegevens.

Optimale service
Koen De Beer programmeert niet alleen uw nieuwe computer of laptop, maar herinstalleert ook uw huidige apparatuur. U krijgt bovendien de beste tips om fouten in de toekomst te vermijden. Het merk is niet belangrijk: wij werken probleemloos met (en aan) Dell, IBM/Lenovo, HP, Compaq, Lexmark, Canon, noem maar op.


Hoe Weet Ik Welk Moederbord Ik Heb


Lees meer over Hoe weet ik welk moederbord ik heb


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login