Bewegez Boxmeer, Bootcamp, Personal Trainer, Sporten met Diabetes en Reuma

Hoe Weet Ik Of Ik Reuma Heb

Bewegez te Boxmeer is er voor al jou hulp bij het behouden of creëren van een gezonde leefstijl en gezond bewegen. De missie van bewegez is het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen door mensen te inspireren in beweging te komen hun leefstijl te verbeteren.

De visie van Bewegez in Boxmeer is het begrip wanneer het gaat over bewegen en gezondheid in het Land van Cuijk. Door op een andere manier vraaggericht te werken en een persoonlijke benadering te hanteren blijft Bewegez inspelen op de markt. Een profesionele aanpak van activiteiten met regelmaat en continuiteit worden nagestreeft. Daarnaast staat de beleving en het plezier van de groepslessen centraal! Kortom Bewegez is een ervaring waaraan iemand een goed gevoel moet overhouden.

Heb je klachten en/of blessures? Weet je niet goed hoe je moet gaan bewegen of wat goed is voor jou lichaam? Heb je chronische klachten en vindt je het daarom moeilijk om te gaan bewegen? Bewegez heeft antwoord op die vragen en kan jou daar perfect mee helpen.

Bootcamp Boxmeer: Je wordt op een positieve manier gemotiveerd om net dat stapje extra te zetten met als doel dat jij van deze training een voldaan gevoel krijgt! Er wordt in groepsverband getraind maar de activiteiten zijn zo ingericht zodat iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen. De bootcamp van bewegez is een training die buiten plaatsvindt. Je wordt uitgedaagd om je fysieke grenzen op een verantwoorde manier te verleggen.

Personal Trainer Boxmeer: Er wordt een passend trainingsprogramma gemaakt om jou doelstelling te behalen. Tijdens de training haalt de personal trainer alles uit de kast om jou te helpen en te motiveren. Uniek aan de personal training van Bewegez is dat hij gericht is op gedragsverandering wat zorgt voor een duurzaam resultaat. Wil jij één op een begeleid worden om jou persoonlijke doelstelling te behalen? Dan is personal training van bewegez iets voor jou.

Bootcamp, Personal Trainer, Sporten en Bewegen met diabetes, overgewicht, COPD, hart en vaatziekten, reuma (Boxmeer).

Boterbloem 60, 5831 PC Boxmeer, T. 06 521 900 83
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe weet ik of ik reuma heb


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login