6 Boodschappen Tips / Laat Je Niet Verleiden!

6 Boodschappen Tips / Laat Je Niet Verleiden!
GRATIS E-BOOK? KLIK HIER! http://SlankEnFitEbook.nl
Onze Nieuwste 3 DAAGSE BIKINI KUUR  http://BikiniKuur.nl              Onze Bouwstoffen Webshop: http://FaraBellinga.com/Herbalife-2
Abonneer op ons: http://SlankEnFitTV.nl
Gegarandeerd Afvallen Met Mijn Recepten! 

Slank & Fit Recepten


Slank En Fit Membership  http://afvallendoorgezondleven.nl/rondleiding-membership-ueryfaus-2348-g/                  
BLOG: http://FaraBellinga.com

Boodschappen doen is leuk, maar voorbereiding is het halve werk! Er moet namelijk niet meer in je mandje liggen dan dat op korte termijn nodig is. Na eigen ervaring koop ik vaak te veel lekkere gezonde en verse producten in met als voornemen dat ik in de nieuwe week daar iets lekker van ga maken. Maar de praktijk pakt wel eens anders uit. Soms wordt je onverwachts ergens uitgenodigd om te eten. Of heb je misschien op dat moment helemaal geen zin om dat gerecht te maken. Kortom; er blijft wel eens wat in je koelkast liggen wat langzaam bederft en dat is best zonde.
Ook zie je in de supermarkt steeds vaker grote verpakkingen liggen. Als je bijvoorbeeld met z’n 2tjes bent en je wilt kippenpoten eten, heb je vaak alleen al de keus uit grote verpakkingen. Als wij bijvoorbeeld gehakt kopen verdelen we dit vaak in 2 of 3 stukken voordat we het invriezen in de vriezer. Zo kunnen we er vaker mee doen.
Hier heb ik nog wat enkele boodschappen tips voor je:
1. Let vooral bij diepvriesproducten en melk en andere melkproducten en vleeswaren op de houdbaarheidsdatum. De producten zijn niet meteen na de houdbaarheidsdatum bedorven maar de kwaliteit gaat wel achteruit
2. Koop alleen knapperige en verse groente. Kies wat anders als de spinazie die je had gewilt verlept is, bonen wat slap zijn of andere groente wat er wat gedroogd uit ziet.
3. Voor fruit geld het zelfde. Kies rijpe vruchten maar die te rijp. Let op leuke aanbiedingen, zo houd je ook afwisseling in je fruitschaal
4. Koop ook eens wat kruidenplantjes. Zoals munt en tijm. Die kan je vaak bij een supermarkt kopen en in je eigen tuin, plantenbak of bloempot binnen zetten. Het is altijd lekker om een verse kruiden door je eten te kunnen voegen.
5. Doe wekelijks, het liefst op een vaste dag, en ergens in de ochtend is het minste druk in de winkel, je boodschappen. Zo voorkom je datje vaker door de week heen de supermarkt inmoet en meer koopt dan dat je eigenlijk nodig hebt en steeds ook weer in de verleiding komt iets mee te nemen wat niet op je boodschappenlijstje stond en juist minder gezond voor je is.
6. Doe geen boodschappen op een lege maag. Zodra je honger hebt krijg je ook de neiging om meer ongezonde dingen of juist meer te kopen dan dat je nodig hebt. Weet dat supermarkten er op ingericht zijn om jou zo veel mogelijk te laten kopen. Er wordt vaak ook gewerkt met lekkere geuren, denk aan vers brood, om jou maar in de verleiding te laten vallen om meer te kopen dan dat je van plan was. Als nog hebben wij zelf die keus, dus zorg er voor dat je de “supermarkt verleidingen” kan weerstaan.
BONUS TIP!
Wat doe je met de restje???
Als je een gerecht moet maken, is het soms zo dat je een verpakking moet open maken terwijl je niet alles nodig hebt. Je kan er natuurlijk voor kiezen de helft weer in de koelkast te leggen, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat je later die week het wel moet opmaken voordat het bederft.
Je kan er ook voor kiezen de inhoud van de verpakking helemaal op te maken en eigenlijk meer te maken dan dat je nodig hebt. Als je eten helemaal klaar is doe je het overige in een dichte bak en zet je het in de vriezer. Zo kan je het nog langer bewaren en als je dan even geen tijd of zin hebt om te koken kan je gewoon een gezond maaltje uit je vriezer opwarmen in een pan.
Ook een salade kan me meer van maken. Dit doe ik ook vaak bij het avond eten. De salade wat ik dan te veel heb, zet ik in een dicht bakje in de koelkast en kan ik de dag erna als lunch opeten.
Heb jij ook nog een goede boodschappen tip? Laat het me weten in de reacties!
Liefs, Fara
Video Rating: / 5


Hoe Weet Je Of Gehakt Bedorven Is


Lees meer over Hoe weet je of gehakt bedorven is


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login