6 BEHANG TIPS~ Nummer 5 is mijn favoriet!

Hoe Weet Ik Hoeveel Behang Ik Nodig Heb

6 BEHANG TIPS~ Nummer 5 is mijn favoriet!

6 Behang tips die je toe kan passen bij behangen. Welke van deze 6 behang tips vind jij het leukst? Wanneer je stap voor stap uitgelegd krijgt hoe je moet behangen, bijvoorbeeld met vliesbehang of glasvezelbehang, dan kom je toch vaak in de praktijk kleine dingen tegen waar je bij denkt, hoe kan ik dat het beste behangen? Nou, behangen doe je zo!

Een behangproject heeft waarschijnlijk iedereen wel een keer uitgevoerd. Zeker als je een echte doe-het-zelver bent, pak jij het behangen zelf aan. Maar de kleine kneepjes krijg je niet altijd te zien. Dankzij deze klusvideo heeft geen enkele strook behangpapier nog geheimen voor jou!

Zelf een muur behangen? Voor het behangen van je muur is belangrijk dat je goed voorbereidt van start gaat. Zorg dat je alles in huis hebt en uitrekent hebt hoeveel banen je nodig hebt. In deze instructievideo wordt dit stap voor stap uitgelegd of je krijgt een link naar een ander behang video waarin ik dieper in ga in de werkzaamheden van behangen. Of het verwijderen van glasvezelbehang. Hieronder bij de aanbevelingen vind je ook een link naar een filmpje hoe je behang kunt verwijderen. Of hoe je patroonbehang kunt opmeten.

Vliesbehang lijkt soms wat moeilijker te behangen, maar geloof me jij kan na deze 6 behang tips voortaan je behangklus nog beter afwerken!

Hoe moet je behangen? Dat zal voor jou geen vraag meer zijn na het bekijken van deze 6 behang tips waarin je leert hoe je te werk gaat.

————————————————————
🔴 P R O D U C T K O P E N = YOUTUBE KANAAL SPONSOREN!

INJECTIE SPUIT VOOR BEHANG=
https://amzn.to/3hCn1X0

SPACKMES 25 CM =
https://bit.ly/3d2pBCB_SPACKMES

ACRYRUBCF2 =
https://bit.ly/3bUu9tq_ACRYRUBCF2_ACRYLAATKIT

🟨
🟦 👉 mail naar info@schildersbedrijfedens.nl als je liever materiaal via mij inkoopt.
🟥
————————————————————
🔴 PDF GRATIS ONTVANGEN, word dan VIPMEMBER:
Stuur een mailtje naar : info@schildersbedrijfedens.nl met de vermelding dat je graag VIP-member wilt worden en vermeld daarbij je naam en achternaam en je komt gratis in mijn lijst te staan. ( binnenkort kun je ook aanmelden via de website)

Bij elke upload krijg je voortaan een melding dat er een nieuw filmpje is en indien een PDF klaar is van de vorige schilderstip, zul je deze ook gratis ontvangen vanaf het moment dat je VIPMEMBER bent.

De oudere PDF`s zou je dan voor een kleine vergoeding kunnen kopen, indien je die wilt ontvangen en je hele collectie compleet wilt maken.
————————————————————

🔴 VERGEET NIET TE ABONNEREN:
http://bit.ly/2eD4I4I

————————————————————
DEZE TIPS BEVEEL IK JE ZEKER AAN:

📌 1. GLASVEZELBEHANG AANBRENGEN MET WATER:

📌 2. PATROONBEHANG 64 CM OPMETEN:

📌 3. BEHANG VERWIJDEREN:
https://bit.ly/2wZZCZO

📌 4. MUURVERF BESCHERMEN TEGEN VET EN VUIL:
https://bit.ly/2CIkvuy

📌 5. GLASVEZELBEHANG VERWIJDEREN:
https://bit.ly/2sHFngW

————————————————————

Bekijk onze website voor nog meer tips! :
http://schildersbedrijfedens.nl/doe-het-zelf/

————————————————————
Schildersbedrijf Edens, De winterschilder uit Apeldoorn laat jou zien hoe je makkelijk en snel allerlei zaken kunt doen op het gebied van schilderen. Het vraagt soms om de nodige en vakkundige aanpak en dat zal in deze filmpjes je voorgedaan worden. Met deze Schildertips kun jij een vakman worden die zijn eigen woning kan opknappen!

Deze tips word je aangeboden door #schildersbedrijf_Edens_uit_Apeldoorn , Uw winterschilder en huisschilder in Apeldoorn, Beekbergen, Ugchelen en omstreken!

————————————————————

🔴 VOLG SCHILDERSBEDRIJF EDENS VIA SOCIAAL MEDIA voor kleine leuke tips:

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/Gratis.Schildertips

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/schildersbedrijfedens/

LINKEDIN:
https://www.linkedin.com/in/schildersbedrijfedens/

YOUTUBE: abonneren op mijn kanaal:
http://bit.ly/2eD4I4I
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe weet ik hoeveel behang ik nodig heb


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login