Hoe vind je als Nederlander gemakkelijk een lening in Belgie?

Vele Nederlanders denken niet aan deze optie maar het kan wel.

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te lenen in België en op geldleneninbelgie.com kan je precies vinden hoe je dit doet, glib is een website samengesteld door ons en heeft als doel om de tussenpersoon in Nederland te voorzien van voldoende informatie om vragen van zijn/haar klant te beantwoorden.

Er zullen vanzelfsprekend vragen komen die u niet kunt terug vinden op onze site. Hiervoor vragen wij u contact met ons op te nemen en de vraag aan onze adviseurs voor te leggen. Onze adviseurs zullen u vraag snel beantwoorden, waarna zullen wij, beoordeeld op relevantie voor onze site deze toevoegen. Wij hopen op deze manier denken wij u altijd van de meest actuele informatie te kunnen voorzien.

Hypotheken in Belgie

Hypotheken kunt u aanvragen in het land waar u uw loon ontvangt, maar ook in het land waarin u woont of gaat wonen. Indien u in Nederland werkt, maar in België woont dan kunt u zelfs er voor kiezen om uw fiscale stelsel te behouden. Met andere woorden u behoudt uw renteaftrek zelfs over de grens. Voor velen de reden om Nederland te verlaten. Bent u nu ook nieuwsgierig wat een Belgische Hypotheek voor u kan betekenen? Onderstaande uitwerkingen zullen u meer duidelijkheid geven omtrent de hypotheeksoorten, de rentetypen en andere verschillen tussen Belgie en Nederland.

Indien u meer informatie wenst, willen wij u graag uitnodigen om onze website te bezoeken en contact met ons opnemen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om in een geheel vrijblijvend en gratis persoonlijk gesprek om uw financiële situatie in kaart te brengen en u te voorzien van een maatwerk oplossing.

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login