Website bouwen met Publi4u: stappenplan naar succesvolle online communicatie

Website bouwen met Publi4u: stappenplan naar succesvolle online communicatie

Publi4u staat u bij met professioneel advies doorheen de verschillende fases zodat u vanaf nu kunt genieten van winstgevende communicatie.
Stappenplan naar succesvolle online communicatie

Publi4U heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites, online webapplicaties, zoekmachine optimalisatie en grafische uitwerking van uw bedrijfscommunicatie. Wij bieden een snelle en correcte service aan onze klanten met de nadruk op creativiteit.

Wij volgen een bepaald stappenplan die uit verscheidene fases bestaat. Door stap voor stap te werk te gaan denken we, samen met u, meerdere malen na over de structuur, grafische vormgeving en functionaliteiten van uw website.

Na elke fase hebben wij uw goedkeuring nodig vooraleer we de volgende fase aanvatten. Wij denken met u mee en geven u advies. Samen bouwen we aan uw online verhaal!

De eerste drie fases (Analyse, Structuurdocument, Grafisch ontwerp) zijn voorbereidingen die getroffen worden vooraleer we starten met de ontwikkeling van uw website. Na de grafische uitwerking heeft u reeds een perfect beeld van de look and feel van uw site. Pas na uw goedkeuring gaan onze programmeurs aan de slag om uw website met CMS te bouwen.

Het doel is om van uw website een echte marketing tool te maken die garant staat voor gerichte communicatie en ongetwijfeld zal leiden tot een omzetverhoging.
Video Rating: / 5


Online Website Bouwen


Lees meer over Online website bouwen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login