TE GEKKE UITBARSTENDE VULKAAN MAKEN! || Science Saturday

In Amerika zijn vulkaan science proefjes echt enorm populair, maar in Nederland zie je ze niet zo vaak. In de hobby winkel heb ik zo’n vulkaan gevonden en probeer deze uit in de nieuwste Science Saturday video! Ik zet de vulkaan in elkaar en zet een chemische reactie op gang waardoor het uitbarst. Hoe ontzettend tof is dat? Check de video snel om het te zien!

Vergeet niet te abonneren! Het is gratis en zo mis je mijn nieuwe videos niet.

☆ BELUISTER MIJN NIEUWE SINGLE BRICKWALL! – https://djamila.lnk.to/Brickwall

☆ BEKIJK DE BRICKWALL MUZIEK VIDEO! –

✘ SOCIAL MEDIA
Snapchat: DjamilaSnaps
Musical.ly: DjamilaLy
http://www.instagram.com/meisjedjamila
http://www.facebook.com/meisjedjamila

✘ DISCLAIMER
Deze video is niet gesponsord. Alle spulletjes die je in deze video ziet heb ik zelf gekocht, niets is gratis ontvangen en alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen.

De ‘Gina sweater’ met Mrs er op heb ik gratis mogen ontvangen van Nik & Nik. Ik ben hier verder niet voor betaald en er is geen afspraak dit te vermelden, maar ik vind het wel zo netjes. Je kunt het hier vinden:
http://www.nikandnik.com/en/gina-sweater-44211701.html

✘ ABOUT ME
Ik ben Djamila en ik ben een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Ik maak graag videos over dingen die je normaal niet in Nederland kunt vinden, mocht dat nou een nieuwe trend zijn, een DIY, bepaald eten of reis vlogs. Ik ben altijd vrolijk en soms maak ik gekke gezichten. Iedere WOENSDAG, DONDERDAG, VRIJDAG en ZATERDAG kun je een nieuwe video vinden op mijn kanaal!
Als je mijn video’s leuk vindt, vergeet vooral niet te abonneren. Zo mis je mijn nieuwste uploads niet.
Video Rating: / 5

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login