Rainbow Loom Nederlands – Dragon Scale || Loom bands, rainbow loom, nederlands, tutorial, how to

Mijn Loom Bands / Rainbow Loom “dragon scale” tutorial in het Nederlands. Mijn nichtje wilde graag dat ik deze video zou maken, dus bij deze! Ook hebben velen van jullie gevraagd om meer Rainbow Loom videos!
Vergeet niet te abonneren! Het is gratis en zo mis je mijn nieuwe videos niet.

HOEVEEL ELASTIEKJES?
Voor deze armband gebruik ik 16 elastiekjes per kleur. Dus het hangt af van hoeveel kleuren je wilt gebruiken. Ik ga van rood, naar oranje, geel, groen, blauw, paars, roze en dan weer terug naar rood. Dus dat is 8 x 16 = 128. Een ander armbandje had ik meer elastiekjes gebruikt, iets van 144 maar dat was net iets te groot. Hangt dus van de grootte van je pols af!
De reden dat ik dit niet in de video heb vermeld is omdat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn. Hier zijn wat ideeen:
In plaats van 4 elastiekjes op 1 laag kun je ook 5, 6, 7 of zelfs 10 elastiekjes gebruiken (mits het op je loom past ;)), dan wordt je armband breder. Ik zou aanraden niet meer dan 6 te gebruiken per laag (dus 12 breed in totaal), anders wordt ie wel heel heftig!
Je kunt ook bijvoorbeeld een verschillende kleur per laag gebruiken of van kleur wisselen om de 2 lagen. Of binnen 1 laag verschillende kleuren gebruiken. Dit is echt een SUPER armband om mee te experimenteren, je kunt dus ook schuine strepen door de armband maken of zigzaggen. Veel plezier dus!

Mijn sociale media:

http://www.facebook.com/dxdutch
http://www.instagram.com/dxdutch

Volg mijn muziek kanaal:
http://www.youtube.com/dxdutch

———————–

Muziek:
Wallpaper – Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/


Hoe Maak Je Loom Bands


Lees meer over Hoe maak je loom bands


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login