Modeontwerper: leer je eigen unieke kledingsstukken ontwerpen!

Kleding ontwerpen is heel fijn. Zo kun jezelf een heel persoonlijke stijl ontwikkelen, de stoffen uitkiezen die je het allermooist vindt. En uiteraard kun je ook anderen advies geven over kleding en accessoires.

Meer informatie op:
http://www.ondernemersschool.be/thuisstudie/modeontwerper/

Wil je graag aan de slag in de wereld van beauty en fashion? Wil je leren hoe je gepast advies geeft over de juiste kledingstijl? Wil je leren kleding ontwerpen? Dan is deze praktische thuiscursus Kledingontwerper zeker iets voor jou!

Het zelf ontwerpen van kledingstukken is een van de plezierigste beroepen die er bestaan. Aan de hand van deze duidelijk geïllustreerde cursus leer je op een zeer eenvoudige manier jurken, pantalons, kinder- en babykleding, jassen, vesten en bloezen ontwerpen. Met eenvoudige technieken leer je eigen ontwerpen te maken. Eerst ga je modeschetsen maken. Daarna zet je ze om in originele ontwerpen. Je leert een ontwerp te modelleren. Zo zal je van je pasfouten leren en kan je het ontwerp aanpassen. Uiteindelijk kan je dan in de definitieve stof je eerste ontwerpen finaliseren!

Het succes van een eigen kledingcollectie hangt in grote mate af van het gecreëerde imago, de aantrekkelijkheid en de draagbaarheid van de kledingstukken. De ontwerper speelt een centrale rol in de realisatie en het succes van een modelijn. Deze onderwerpen worden dan ook behandeld.
Video Rating: / 5

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login