Je kan deze snelle lasagne ook op voorhand maken

Wil je een overheerlijke lasagne maken? Bekijk dan de video voor een authentiek Italiaans lasagnerecept. Je kunt de lasagne met spinazie volgens dit recept al een dag van tevoren maken en hem de dag erna opwarmen. Dat scheelt qua planning!

Lasagnerecept:
Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper 1 ui en snij 1 teen knoflook fijn. In deze video’s laten we zien hoe je gemakkelijk een ui snippert en knoflook snijdt: http://www.youtube.com/watch?v=yyGuFQ54PZs en http://www.youtube.com/watch?v=4EfjKVqx1hI. Rasp 100 gram pecorino kaas op een fijne rasp.
Stap 2: Bij lasagne maken hoort een heerlijke tomatensaus (http://www.youtube.com/watch?v=cHjHqgXm-k0). Doe 3 eetlepels olijfolie in de koekenpan en fruit de ui 4 minuten tot hij glazig is. Voeg de knoflook, 1 theelepel oregano en 500 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en gaar en doe er 1 blik tomatenblokjes bij. Kook dit 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3: Schep een derde van de saus in een ovenschaal. Bedek met lasagnebladen. Verdeel een derde van de spinazie en de mascarpone erover en breng op smaak met peper en zout. Ga zo door totdat alle ingredi├źnten op zijn. Bestrooi de lasagne met spinazie nu met pecorino. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Nu kan hij in de oven. Verwijder de folie na 20 minuten en bak dan nog 10 minuten voor een mooi krokant laagje.

Geniet van dit lasagnerecept met spinazie en eet smakelijk!

Bekijk het recept: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R626134/

Meer kookhulp en receptinspiratie vind je op Allerhande Online. Ga naar http://www.ah.nl/allerhande.
Video Rating: / 5


Hoe Maak Ik Lasagne


Lees meer over Hoe maak ik lasagne


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login